Wellness

Asiakkaamme ovat kiireisiä ja aina menossa ja he haluavat pysyä energisinä sekä tasapainoisina säilyttääkseen parhaan suorituskykynsä. Energy Station hotellin aulassa tarjoaa asiakkaillemme virkistystä ja virikkeitä. Kaiken kruunaa hotellin alakerrassa toimiva 'maanalainen taivas' – Forever Töölö. 

Hotellihuoneen hintaan sisältyy

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin alakerrassa toimiva kuntoklubi Forever Töölö tarjoaa kiireettömän ilmapiirin sekä ylelliset ja tyylikkäät tilat. Kuntosalin ja saunojen käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. 

Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta, puh. (09) 477 7040 (pvm/mpm).

Forever Töölön Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisustettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella  Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

  • Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta. Huoltajan tai kuntosalin trainerin seurassa myös 16–18-vuotiaat ovat tervetulleita treenaamaan. Alle 16-vuotiaat eivät voi turvallisuussyistä käyttää kuntosalia.

Katso aukioloajat ja tutustu tarkemmin kuntoklubiin »

FOREVER FYSIO

Forever Töölö -kuntoklubin yhteydessä toimiva Forever Fysio on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien diagnosointiin sekä kuntoutukseen. Palvelutarjontaan kuuluu fysioterapia, hieronta, alaraaja-analyysi sekä Performance Matrix -testaus. 

Hieronnat 

Hieronta sopii erittäin hyvin rentoutumista ja palautumista hakevalle henkilölle: niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin palauttavaksi käsittelyksi. Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi ongelmakohdat ja alueet, tutkimme ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle.

Urheiluhieronta on hieronnan erityinen muoto, jota käytetään usein ennen urheilusuoritusta, suorituksen aikana tai sen jälkeen. Hieronnan tarkoituksena on valmistella liikkuva ihminen huippusuoritukseen, vähentää lihasten väsymystä, lievittää turvotusta, vähentää lihasjännitystä, edistää lihasten kimmoisuutta ja ennaltaehkäistä loukkaantumisia.

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa majoittuvien erikoisedut 

Hieronta / Urheiluhieronta

  • 50 minuuttia 59 € (norm. 64 €)
  • 75 minuuttia 79 € (norm. 89 €)

Tutustu tarkemmin Forever Fysioon »

RM Beauty Room 

Kauneushoitola
RM Beauty Room sijaitsee Forever Töölön kuntoklubin yhteydessä. Laajasta hoitovalikoimasta pääset valitsemaan itsellesi juuri sopivat palvelut, rentoutumaan spa hoitoihin tai kokeilemaan vaikka tehokkaita anti age-kasvohoitoja. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa majoittuvien erikoisedut 

  • Pikakasvohoito sekä juhlameikki 95 €
  • Spa vartalohoitopaketti: vartalokuorinta, vartalohieronta sekä päähieronta (1,5h) 99 €
  • Kasvohoito (1h), Jalkahoito (1h) ja manikyyri (30min) 149 €
  • Tehokosteuttavan Hydra tai kiinteyttävän Youth kasvohoidon yhteydessä kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin  kaupan päälle 115 €
  • Hydrafacial Clean & Hydrate: nopea kivuton ihonpuhdistus 95 € + rentouttava kasvo/hartiahieronta 120 €

Tutustu tarkemmin kauneushoitolaan ja katso ajanvaraustiedot »

Sähköposti  info@beautyroom-rm.fi

Puh. +358-406621134