Wellness

Asiakkaamme ovat kiireisiä ja aina menossa ja he haluavat pysyä energisinä sekä tasapainoisina säilyttääkseen parhaan suorituskykynsä. Energy Station hotellin aulassa tarjoaa asiakkaillemme virkistystä ja virikkeitä. Kaiken kruunaa hotellin alakerrassa toimiva 'maanalainen taivas' – Forever Töölö. 

Hotellihuoneen hintaan sisältyy

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin alakerrassa toimiva kuntoklubi Forever Töölö tarjoaa kiireettömän ilmapiirin sekä ylelliset ja tyylikkäät tilat. Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista. Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta, puh. (09) 477 7040 (pvm/mpm).

Forever Töölön Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisustettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella  Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla* sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

*Kuntosalilla on joitain yksityistunteja, jolloin uima-allas on varattu eikä muiden asiakkaiden käytössä.

  • Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta. Huoltajan tai kuntosalin trainerin seurassa myös 16–18-vuotiaat ovat tervetulleita treenaamaan. Alle 16-vuotiaat eivät voi turvallisuussyistä käyttää kuntosalia.

Katso aukioloajat ja tutustu tarkemmin kuntoklubiin »

FOREVER FYSIO

Forever Töölö -kuntoklubin yhteydessä toimiva Forever Fysio on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinten ongelmien diagnosointiin sekä kuntoutukseen. Palvelutarjontaan kuuluu fysioterapia, hieronta, alaraaja-analyysi sekä Performance Matrix -testaus. 

Hieronnat 

Hieronta sopii erittäin hyvin rentoutumista ja palautumista hakevalle henkilölle: niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin palauttavaksi käsittelyksi. Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi ongelmakohdat ja alueet, tutkimme ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle.

Urheiluhieronta on hieronnan erityinen muoto, jota käytetään usein ennen urheilusuoritusta, suorituksen aikana tai sen jälkeen. Hieronnan tarkoituksena on valmistella liikkuva ihminen huippusuoritukseen, vähentää lihasten väsymystä, lievittää turvotusta, vähentää lihasjännitystä, edistää lihasten kimmoisuutta ja ennaltaehkäistä loukkaantumisia.

The Performance Matrix

The Performance Matrix on Forever Fysion työkalu, jonka avulla selvitämme, mistä asiakkaan kipu tai muu liikettä rajoittava ongelma johtuu, ja miten sen korjaamme. The Performance Matrix -testi soveltuu ammattiurheilijalle, harrasteliikkujalle tai liikkumista aloittelevalle henkilölle. Tärkeintä on henkilön oma motivaatio ja halu vaikuttaa ongelman poistumiseen. TPM-testiä käytetään myös apuna suorituskyvyn lisäämisen. 

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa majoittuvien erikoisedut 

  • rentouttava hieronta tai urheiluhieronta –10 % normaalista hinnasta
  • Matrix -testi 75 € (norm. 125 €)

Tutustu tarkemmin Forever Fysioon »

KAUNEUSHOITOLA NUDE

Kauneushoitola NUDE sijaitsee Forever Töölön kuntoklubin yhteydessä. Laajasta hoitovalikoimasta pääset valitsemaan itsellesi juuri sopivat palvelut. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa majoittuvien erikoisedut 

  • Pikakasvohoito sekä juhlameikki 95 €
  • Spa vartalohoitopaketti: vartalokuorinta, vartalohieronta sekä päähieronta (1,5h) 99 €
  • Kasvohoito (1h), Jalkahoito (1h) ja manikyyri (30min) 149 €
  • Tehokosteuttavan erikoiskasvohoidon (1h15min) yhteydessä, ripsien ja kulmien kestovärjäys kaupan päälle 115 €

Tutustu tarkemmin kauneushoitolaan ja katso ajanvaraustiedot »