Päivät pitenevät ja kevät etenee. Tartu siis tarjoukseemme ja varaa kevät- tai kesä-getaway nyt edullisesti. Toimi nopeasti, tarjous on myynnissä 1.3. asti. Tervetuloa kevät! 

SPRING FLASH SALE JOPA -30 %

"Spring Flash Sale" -kampanja on myynnissä vain rajoitetun ajan 23.2.-1.3.2021. Varaa nyt kevään ja kesän lomat aina syyskuun alkuun saakka nyt -20 % tarjoushintaan. 

Voit säästää 20% päivän hinnasta, kun varaat nyt joustavasti "Book Now, Pay Later" -hinnalla. Joustavuus tarkoittaa, että voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen tarvittaessa viimeistään kolme päivää ennen saapumistasi. Maksat varauksesi vasta hotellissa paikan päällä, eli ei ennakkomaksua. 

IHG Rewards -jäsenenä säästät vielä enemmän – jopa 30%.

Varaukset: 23.2.-1.3.2021

Majoitus: 26.3.-5.9.2021

Varaa tästä »

Tarjous sisältää ehtoja voimassa*

Suuntaatko Suomen ulkopuolelle? Etsi ja varaa mieleinen kohde tästä »

Kampanjaehdot  » 

Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. *Kampanjaetusi jopa 20 %. IHG Rewards jäsenet säästävät jopa 30 %. Varaukset viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.