Rennon tyylikäs A LA CARTE ravintola

Ravintolassa nautit raikkaista mauista. Tuoreista, mehevistä raaka-aineista ja yrteistä valmistettua ruokaa saattelee runsaan ryhdikäs viinivalikoima. Tervetuloa makumatkalle vuoden jokaisena päivänä.

ravintolaMME maistuva makumaailma

Tyylikäs ja modernisti sisustettu, 180-paikkainen ruokaravintolamme sijaitsee Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin 1. kerroksen näkyvimmällä paikalla. Ravintolamme tarjoaa rehdisti reilua, maistuvia ja mutkattomia makuja tunnelmallisessa ympäristössä. Ruokalista henkii tätä päivää rennolla otteella. Mehevän tuoreet raaka-aineet ja helposti lähestyttävät annokset yhdistyvät klassiseen valmistustapaan. Ruokien makuja täydentämään on valittu monipuolinen viinilista. 

Tervetuloa lepuuttamaan makuhermoja.

Crowne Plaza A la Carte » 

A la Carte -listan tuotteet ovat tarjolla maanantaista-lauantaihin klo 18-23. 

Crowne Plaza All Day Menu »

All Day Menu -listan tuotteet ovat tarjolla maanantaista-sunnuntaihin klo 12-23. 

Crowne Plaza viinilista »

 

Kesän tarjous:
Nyt saat ravintolassamme herkullisen Hesperia Cheeseburger mealin hintaan 18,90 €. Ateria sisältää ranskalaiset ja limun (0,4l).

Lapsille tarjolla on Kid´s Hesperia Cheeseburger meal hintaan 10 €. Ateria sisältää ranskalaiset ja limun (0,25l) tai mehun. 

Tarjous on voimassa joka päivä klo 11.30–17.00 31.8. asti.

 

Hotelliaamiainen  
maanantai–perjantai 6.30–10.00
lauantai–sunnuntai ja juhlapyhät 7.30–11.00

Meille ovat myös hotellin ulkopuoliset asiakkaat lämpimästi tervetulleita runsaalle aamiaiselle! Aamiaisen hinta on tällöin 25 €.

Oiva-raportti