Hesperia Lobby Bar on hotellin uusi sykkivä sydän. Baari ilahduttaa vieraitamme aamuvarhaisesta illan hämärään. 

RENTO JA KANSAINVÄLINEN KOHTAAMISPAIKKA

Moderni ja tyylikäs Hesperia Lobby Bar tarjoilee hotellivieraillemme virvokkeita ja välipaloja pitkin päivää. Klassisen lobby baarin tuotevalikoima tarjoaa perinteisellä kahvakoneella tehtyä aromirikasta kahvia, tämän päivän suosikki-mocktaileja sekä cocktaileja niin viimeisimmillä resepteillä kuin klassikkonostoina 70-luvun Hesperiasta.

Hesperia goes bubbles

Yksi näyttävä silmänvangitsija baarissa on kuohuviineistä ja sampanjoista koostuva Bubbles Point. Valikoima sisältää kuplivia juomia moneen makuun, monet saatavissa myös laseittain. Kattava viinivalikoima ravintolan omasta näyttävästä viinikaapista tarjoiltuna sekä oluet ja siiderit pullo- ja hanaversioina sammuttavat janoa.


Hesperian baarihistoriaa

Alkuperäisen Hotelli Hesperian ravintola ja varsinkin yökerho ja sen baari olivat aikansa menestystarina. Yökerhossa nähtiin lukuisten kotimaisten laulajasuosikkien lisäksi maailman tähtiä, kuten Frank Zappa, Abba, James Brown ja Sammy Davies Jr. Hotelli Hesperiassa järjestettiin myös legendaariseksi muodos-tunut Winter Carnival, joka toi sambaa ja salsaa suoraan Latinalaisesta Amerikasta keskelle Suomen lumista tammikuuta. Vuonna 1982 Hesperiassa avattiin Suomen ensimmäinen Black Jack -kasinopelipöytä.

Kunnioittaaksemme alkuperäistä Hesperia ravintolaa, voit tänäkin päivänä maistella 70-luvun suosituimpia cocktaileja sekä muistella sen ajan nostalgisia tunnelmia.  Hesperiassa tiedetään ja on aina tiedetty, miten huvitellaan!