ONE IN FIVE kokouskampanja

Tutustu uudistuneeseen Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelliin ensimmäisten joukossa ja hyödynnä “ONE IN FIVE” -kokouskampanja! IHG® Business Rewards -jäsenenä saat lisäksi pisteet kolminkertaisena.

Kokouskampanja "One in Five"

Nyt kannattaa toimia nopeasti ja varata seuraava kokous. Toukokuussa avautuvan hotellimme kokouskampanja tarjoaa hurjan edun: joka viides kokoustaja veloituksetta.
Saat kaupan päälle lisäksi kolminkertaiset IHG® Business Rewards -pisteet.

MONIPUOLISET KOKOUKSET JA TAPAAMISET

Crowne Plaza® -hotellina tiedämme, että jokaisella tapaamisella on merkitystä. Uudet tilamme on suunniteltu vieraidemme erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyse vapaamuotoisesta palaverista tai vuoden tärkeimmästä kokouksesta, uudet tilamme lisäävät yhteistyötä, luovuutta ja yhteenkuuluvuutta.

MONIPUOLISET TAPAHTUMAT

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa voit järjestää kokouksen jopa 550 henkilölle. Hesperia Ballroomissa onnistuvat juhlat tai illalliset jopa 600 vieraalle tai cocktailtilaisuudet jopa 1500 osallistujalle.
Crowne Plaza Meetings Director auttaa kokousjärjestelyissä, jotta ryhmäsi voi keskittyä olennaiseen.

MAHTAVAT “ONE IN FIVE” - JOKA VIIDES OSALLISTUJA VELOITUKSETTA - KOKOUSEDUT

Varaa kokous 30.4.2020 mennessä ja järjestä se toukosyyskuussa 2020. “One in Five” -kampanjan aikana varattuihin kokouspaketteihin - joka viides osallistuja veloituksetta!

Lisäksi saat varaajana IHG® Business Rewards -pisteet kolminkertaisena. Pisteet käytät yrityksen hyödyksi, hyväntekeväisyyteen tai omaksi iloksi. Lue lisää IHG® Business Rewards -ohjelmasta.

VARAUKSET: Puh. 0300 870 887 (0,65 € /min + pvm/mpm) | sales@crowneplazahelsinki.fi

VARAUSTUNNUS: “ONE-IN-FIVE”

Tutustu uuteen ilmeeseemme täällä.

Tarjous on voimassa uusiin varauksiin saatavuuden mukaan. Varaus tulee tehdä 30.4.2020 mennessä ja kokous on pidettävä 4.5.–30.9.2020 välillä. Kampanjatarjous koskee vain kokopäivän kokouspaketteja ja vähintään 10 hengen tilaisuuksia. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ei voimassa komissiollisissa varauksissa.