Lahjakortti

Lahjakortti on aineeton elämyslahja pienessä paketissa, joka ilahduttaa saajaansa varmasti. Voit nyt ostaa Crowne Plaza lahjakortit kätevästi netissä!

OSTA CROWNE PLAZA -LAHJAKORTTI VAIVATTOMASTI

Anna lahjaksi hyvää mieltä ja hemmottelua! Olit sitten hakemassa suurenmoista elämyslahjaa, ylellistä merkkipäivälahjaa tai haluat palkita ja huomioida yrityksesi henkilökuntaa, lahjakortti on aina nappivalinta. Loistava lahja myös hänelle jolla jo ehkä on kaikkea! 

Valitse mieluinen lahjakortti. Maksettuasi ostoksen saat lahjakortin sähköpostiisi.

HOTELLILAHJAKORTIT

Standard-huone lahjakortti 120 €

Junior Suite lahjakortti 185 €

Lahjakortti sisältää yhden yön majoituksen kahdelle, monipuolisen buffetaamiaisen sekä hotellisaunan ja kuntosalin käytön Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa.
Majoituslahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta.

Osta Crowne Plaza -lahjakortti

ARVOLAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös arvolahjakortteja haluamallesi rahasummalle alk. 20 €. Arvolahjakortti käy maksuksi Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellissa sekä Hesperia Restaurant & Bar -ravintolassa.

Osta Crowne Plaza -lahjakortti

RAVINTOLALAHJAKORTTI

Lahjakorttikaupastamme voit ostaa myös valmiita lahjakortteja ravintolamenuille tai aamiaiselle. Ravintolalahjakortti käy maksuksi Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotellin ravintolassa.

Osta Crowne Plaza -lahjakortti

VARAA LAHJAKORTTIMAJOITUS

Lahjakorttivarauksen voit tehdä lahjakortissa mainitun ohjeen mukaisesti. Huomioithan, että lahjakortilla maksettavia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Varsinkin tapahtumien aikaan hotellit ovat usein hyvin kysyttyjä ja saatavuus on rajoitettua.

Lahjakorttien myyntiehdot

Mikäli lahjakortteihin liittyen herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä hotelliimme puh. 09 2521 0000 tai hotelliemme yhteiseen asiakaspalveluun: 0300 870 886 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai giftvoucher.finland@scandichotels.com