Aika kokoontua ja inspiroitua | Kokouskampanja

Kokousten tavat saattavat muuttua, mutta kohtaamisten tarve ei. Ammattitaitoisen kokoustiimimme avulla järjestät onnistuneen kokouksen tai hybriditapahtuman monipuolisissa tiloissamme helposti ja laadukkaasti inspiroivien tarjoilujen kera – turvallisuusasiat huomioimme Meet with Confidence -lupauksen mukaisesti. 
Varaa tulevat tilaisuudet 26.2. mennessä ja hyödynnä kokoustarjous sekä varaajan etu! 

Olisiko nyt sopiva hetki varata alkuvuoden kokoukset? Crowne Plaza Helsinki - Hesperia on valmiina toteuttamaan toiveidesi mukaisen tilaisuuden ja tarjoamaan puitteet, joissa on tilaa ajatuksille ja aidoille kohtaamisille. Kokousvieraidemme turvallisuus on meille erityisen tärkeää ja Meet with Confidence -lupauksemme antaa osallistujille mielenrauhaa. Huolehdimme puhtaudesta sekä riittävän väljistä puitteista. Varaa nyt alkuvuoden tilaisuudet joustavasti. 

Hyödynnä kokoustarjous ja varaajan etu

Kun pidät kokouksen tai muun tilaisuuden 30.6.2021 mennessä, ja varaat sen 26.2.2021​ mennessä, voit hyödyntää kaikki seuraavat edut:

 • 10 % alennuksen kaikista kokouspaketeista  
 • majoituslahjakortit varaajalle tilaisuuden arvon mukaan:
  • yli 3000 € tilaisuudesta yksi majoituslahjakortti
  • yli 6000 € tilaisuudesta kaksi majoituslahjakorttia
  • yli 9000 € tilaisuudesta kolme majoituslahjakorttia

Varaukset

Varaa tai pyydä tarjous 26.2.2021 mennessä
puh. 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla sales@crowneplazahelsinki.fi

Katso tästä muut kampanjassa mukana olevat hotellit.

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot

 • Tarjous koskee vain uusia varauksia.
 • 10 % alennus kaikista kokouspaketeista*. Kokoussopimusasiakkaille lisäalennus on 5 %. Lisäalennus ei koske kiinteitä kokoussopimushintoja. 
 • Etu on voimassa vain varattaessa suoraan Crowne Plaza Suomi tai Scandic Hotels Oy:n myynnistä. Etu ei koske komissiollisia varauksia.
 • Lahjakorttien määrä perustuu tilauksen arvoon, johon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske pelkkiä majoitusvarauksia). Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen. Enintään 3 lahjakorttia per varaus. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä sen hotelliketjun hotelleissa, jota varaus koskee. Se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa.

*Tarjous ei ole voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa eikä Scandic Paasi -hotellissa.