Kun on aika kokoontua ja inspiroitua | Kokouskampanja

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia avautuu 5.10.2020. Tutustu uudistuneeseen hotelliimme ensimmäisten joukossa ja hyödynnä loppuvuoden kokouskampanja. Crowne Plaza on valmiina toteuttamaan toiveidesi mukaisen tilaisuuden ja tarjoamaan puitteet, joissa on tilaa ajatuksille ja aidoille kohtaamisille. 

Olisiko nyt sopiva hetki varata loppuvuoden kokoukset ja vaikkapa pikkujoulut? Saat alennuksen paitsi kokouspaketista, myös juhlamenuista. Lisäksi saat varaajaetuna majoituslahjakortteja.

Hyödynnä kokoustarjous ja varaajan etu

Kun pidät kokouksen tai muun tilaisuuden 31.3.2021 mennessä, ja varaat sen 31.10.2020. mennessä, voit hyödyntää kaikki seuraavat edut:

  • 10 % alennuksen kokouspaketista  
  • 10 % alennuksen tilaisuus- ja juhlamenun ruokatuotteista
  • majoituslahjakortit varaajalle tilaisuuden arvon mukaan:
    • yli 3000 € tilaisuudesta yksi majoituslahjakortti
    • yli 6000 € tilaisuudesta kaksi majoituslahjakorttia
    • yli 9000 € tilaisuudesta kolme majoituslahjakorttia

Varaukset

Varaa tai pyydä tarjous 31.10. mennessä: puh. 0300 870 887 (0,65,-/min + pvm/mpm) tai sähköpostilla sales@crowneplazahelsinki.fi

Katso tästä muut kampanjassa mukana olevat hotellit.

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot

Tarjous koskee vain uusia varauksia.

10 % alennus kaikista kokouspaketeista*. Kokoussopimusasiakkaille lisäalennus on 5 %. Lisäalennus ei koske kiinteitä kokoussopimushintoja. 

10 % alennus tilaisuus- ja juhlamenun ruokatuotteista* – ei muista ruokatuotteista, ei juomista eikä tilavuokrasta. 

Etu on voimassa vain varattaessa suoraan Scandic Hotels Oy:n myynnistä. Etu ei koske komissiollisia varauksia.

Lahjakorttien määrä perustuu tilauksen arvoon, johon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske pelkkiä majoitusvarauksia). Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen. Enintään 3 lahjakorttia per varaus. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä sen hotelliketjun hotelleissa, jota varaus koskee. Se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa.

*Tarjous ei ole voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa eikä Scandic Paasi -hotellissa.