WorkLife -huone

Kaikki yhdessä huoneessa. Työskentele. Huvittele. Rentoudu. Crowne Plaza ketjun uusi WorkLife-huone tarjoaa joustavuutta tuotteliampaan huomiseen.

Crowne Plaza on suunnitellut WorkLife-huoneen siten, että sinulla on paras mahdollinen kokemus - olitpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla tai jotain siltä väliltä. Haluamme sinun löytävän uuden tavan yöpyä. Varaa WorkLife-huone seuraavalle vierailullesi. Lue lisää täältä.

Tehokkaasti yhdistettynä

Meillä Wi-Fi on maksuton, ja voit käyttää sitä useilla laitteilla samaan aikaan sekä ladata laitteitasi helposti saatavilla olevilla USB- ja pistorasioilla.

TyöskenneLLÄ vai rentoutua? MIKSEI molemmat

Vietä aikaa mukavassa sohvanurkassa - täydellinen rentoutumiseen, lukemiseen, television katselemiseen, työskentelyyn tai vaikkapa herkutteluun 24h huonepalvelun avulla.

Hyvä uni auttaa palautumaan

Muhkea vuode ja pehmeät vuodevaatteet sekä Sleep Advantage® -uniohjelman aromaterapiasuihke tarkoittavat yhtä: parempaa unta.

LISÄYLELLISYYTTÄ TARJOAA CROWNE PLAZA CLUB -KERROS

Crowne Plaza Helsinki on erinomainen valinta aina, kun tarvitaan korkeatasoisia majoituspalveluja. Monipuolinen huonevalikoimamme ja hotellimme ylin, Club-kerros mittavine lisäpalveluineen tyydyttävät vaativimmankin liikematkustajan ja vapaa-ajan asiakkaan toiveet. Hotellin ylin kerros on varattu kokonaisuudessaan Club-kerroksen asiakkaille. Crowne Plaza Club tarjoaa asiakkaille lisäpalveluita, kuten Club Lounge. Lisäksi asiakas voi halutessaan tilata huoneensa yökuntoon laiton – "Turn down" -palvelun.