Stay in the Moment! Helsinki ja Crowne Plaza kutsuvat loman viettoon. Vieraile pääkaupunkimme suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin nyt jopa 30 % alennuksella. Hyödynnä myös IHG Rewards Club Sale -tarjous, kun matkaat Eurooppaan - vähintään 20 % etu.

Hotellimme kattavasta huonevalikoimasta voit valita lomaasi sopivan huoneen. Lisämukavuutta kesälomaan tuovat hotellin ylimmän kerroksen Club- ja Junior Suite -huoneet, joihin sisältyy vapaa pääsy Club Loungeen, lue lisää huoneluokista.

Stay in the Moment -Lomayöt nyt jopa -30 %!

VARAA tästä »

 

VARAA: 20.8.–27.9.2019

MAJOITU: 23.8.2019 – 31.3.2020

IHG REWARDS CLUB SALE -hinta sisältää

HUOM! Tarjoushinnat verkossa sisältävät vain huoneyön. Herkullisen buffetaamiaisen voit ostaa hotellissa paikan päällä nettihintaan 20 euroa per henkilö.

Lisämukavuutta kesälomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 0300 870 886 (0,42e/min + pvm/mpm).

IHG Rewards Club Sale -tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään kolme (3) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.