Varaa Linnanmäen rannekkeet kätevästi majoituksen yhteydessä. Iloisen huvittelupäivän jälkeen on mukava rentoutua hotellissa. 

Nauti tunnelmallisen maailmanpyörän tarjoamista näkymistä tai heittäydy mukaan huvipuiston hurjempiin laitteisiin. Lue lisää huvipuiston tarjonnasta Linnanmäen nettisivuilta.

LINNANMÄKI-PAKETTI

Pakettihinnat ovat voimassa viikonloppuisin sekä loma-aikoina 20.10. asti. Huonevaraukset netistä alla olevasta linkistä tai suoraan hotellista.

VARAA TÄSTÄ »

Paketti sisältää:

  • 1 yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 2 kpl ranneketta, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan kaudella 2019. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.

  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan ja uima-altaan käytön
  • kuntosalin (K-18) käytön Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan hotellista puhelimitse 09 2521 0000 tai sähköpostitse hotel@crowneplazahelsinki.fi.

Pakettihinta on alkaen-hinta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta. Hotellipaketti on voimassa viikonloppuisin ja joka päivä valittuina loma-aikoina huvipuiston aukioloaikoijen mukaan kaudella 2019.