Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Crowne Plaza -hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa hotelli silloin kun se sinulle parhaiten sopii - avoinna 24/7

Uusi ”Varaa nyt, maksa myöhemmin” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat ovat ilman ennakkomaksua ja tarjoavat täydet muutos- ja peruutusmahdollisuudet aina yhtä päivää ennen loman alkamista. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää. Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä  klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat Suomessa vähintään 8 % (maailmalla väh. 5 %) edullisempia kuin päivän hinta. Lisäksi IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäetuna 3-7 % alennusta, jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

Uudistunut Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelli avautuu kesäkuussa. Varaa oma tutustumiskäyntisi hotelliin hyödyntäen samalla Book Now, Pay Later -hinnan tuomaa joustavuutta ja säästöä.

Tee online-varaukset tästä »

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus, 
  • Saunan ja uima-altaan sekä kuntosalin käyttö

Osta aamiainen alennettuun hintaan saapuessasi hotelliin.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.