Crowne Plazan Sviitit ovat loistava valinta erityiseen hemmotteluun ja tärkeän päivän juhlintaan. Kaikista Sviiteistä avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle ja Helsingin keskustaan.  Sviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä Club-kerroksessa.

Valitse sviitti hääyöhön tai juhlapäivään 

Sviitit alkaen Crowne Suite alkaen
499 € / yö kahdelle 778 € / yö kahdelle

Crowne Plazan Sviitit ovat erityisen kysyttyjä hääparien keskuudessa. Kolme 58 m2  sviittiä, joista kaksi voidaan yhdistää avattavan välioven avulla tilavaksi 116 neliön huoneistoksi; kaksi mukavaa makuuhuonetta, kaksi viihtyisää ja avaraa olohuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta, joissa erillinen amme ja suihku. Yksi olohuoneista on varustettu ruoka-/ neuvottelupöydällä ja toinen baari-/ tarjoilutasolla.

Crowne Suite, Crowne Plazan pääsviitti, sijaitsee hotellin parhaalla paikalla. Liukuovella erotetussa makuuhuoneessa on muhkea 180 cm leveä King size -vuode sekä taulutelevisio. Tilava pääkylpyhuone sijaitsee makuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi eteisessä on erillinen WC. Sviitin suuri oleskelutila tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa pieneen kokoukseen jopa kahdeksalle henkilölle. Oleskelutilassa sohvaryhmä. 

HINTAAN SISÄLTYY

SAISIKO OLLA JOTAIN LISÄÄ?

Ylellisen majoituksen lisäksi voitte valita juhlapäiväänne seuraavia lisäpalveluja:

  • Juustolautanen 11 €
  • Tapaslautanen 13,50 €
  • Suosittelemme Premium-aamiaisen kanssa: 2 lasia talon kuohuviiniä 12 € (norm. 14,60)
  • Huonepalvelumaksu lisätarjoiluihin 15 €
  • Lisäyö -30 % (ennen tai jälkeen Hääyöpakettiin) 

Varaukset puhelimitse 09 25210000.

Hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat kerryttävät kanta-asiakaskortin pisteitä.

Voit liittyä halutessasi IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta.