Rentouttava viikonloppuloma, talviloma tai keväinen kaupunkiloma nyt jopa -30 %!

Messuviikon johdosta korotimme ennakko-ostohinnan alennusprosenttia ja saat lomayöt nyt jopa 30 % alennuksella! Tarjoushinnat ovat varattavissa 14.–20.1.2019 ja majoittua voit viikonloppuisin 25.1.–21.4. ja joka päivä 15.2.–10.3. sekä 25.4.–2.5.2019. Ole nopea, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti!

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

 Ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate) tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet valinnut majoittumisajankohdan sekä haluamasi huonetyypin.

Muistathan tarkistaa varausehdot ennen varauksen vahvistamista. Katso tästä tarkemmat varausohjeet.

Matkamessu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain kansainvälisen varauskanavamme kautta majoitusajalle viikonloppuisin 25.1.–21.4. ja joka päivä 15.2.–10.3. sekä 25.4.–2.5.2019. Tarjoushinnat ovat varattavissa 14.–20.1.2019. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain.

Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot.