Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Crowne Plaza -hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa joustavasti 24/7

Book Now, Pay Later” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat eivät edellytä ennakkomaksua ja tarjoavat joustavat muutos- ja peruutusmahdollisuudet. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää. Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat jopa 20 % edullisempia kuin päivän hinta.  IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäalennusta. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

VIIKONLOPUT JA ensi KESÄ nyt jopa -20 %

Varaa oma kevään staycation Helsinkiin, shoppaile, nauti kaupunkielämästä tai hemmottele vain rentoutuen vaahtokylvyssä. Uudistunut Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelli on valmis vierailuasi varten. Hyödynnä samalla Book Now, Pay Later -hinnan tuomaa joustavuutta ja säästöä.

Tee online-varaukset tästä »

Huonehintaan sisältyy:

  • Yhden yön majoitus valitussa huoneluokassa
  • Forever Töölö kuntosalin ja saunojen käyttö
  • Crowne Plaza ylellinen buffetaamiainen (voit valita myös ilman aamiaista)

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Viikonloppuisin 2021 etusi jopa 20 %. Kesäaikana 24.6-29.8 kaikki päivät jopa -20 %. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.