Missä milloin tahansa matkustatkin, voit huoletta varata huoneen yöpyessäsi Crowne Plaza -hotelleissa sekä muissa IHG-hotelliperheen paikoissa. Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaa joustavasti 24/7

Uusi ”Book Now, Pay Later” -hintamme tarjoaa sinulle joustavuutta ja säästöä. "Book Now, Pay Later" -hinnat ovat ilman ennakkomaksua ja tarjoavat joustavat muutos- ja peruutusmahdollisuudet. Näin voit tehdä matkasuunnitelmasi huoletta ja säästää.

Voit muuttaa majoituksen ajankohtaa tai peruuttaa yöpymisen veloituksetta viimeistään 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä.

"Book Now, Pay Later" -hinnat ovat jopa 20 % edullisempia kuin päivän hinta. IHG Rewards Club -jäsenenä saat vielä lisäalennusta. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä kun teet varausta tai tästä.

Varaa oma tutustumiskäyntisi udistunut Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelliin hyödyntäen samalla Book Now, Pay Later -hinnan tuomaa joustavuutta ja säästöä.

Tee online-varaukset tästä »

Huonehintaan sisältyy

  • Yhden yön majoitus valitussa huoneluokassa 
  • Saunan sekä kuntosalin käyttö

Varauksen yhteydessä voit valita aamiaisen alennettuun hintaan!

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.