Varaa kesän hotelliyö nyt todella edullisesti ennakko-ostohinnalla – jopa 30 % edullisemmin – kotimaahan tai mihin tahansa Eurooppaan! Tee ostosreissu, rentoudu ylelisesti staycation-lomalla – mitä ikinä haluatkaan tehdä.

Nyt on aika haaveilla seuraavasta seikkailusta - olemme sen ansainneet! Aiot sitten tutustua uuteen kohteeseen tai vanhaan suosikkiin tänä talvena, voit säästää suuresti nyt hotelleissamme Suomessa ja Euroopassa asti.

Summer Sale -kampanjamme aikana nostamme joustavan Advance Saver -hintamme alennusprosenttia ja voit nyt varata kesän tai koko loppuvuoden lomasi tai arjen irtioton jopa 30 % alennuksella, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %.

Varaukset:  8.6.2.8.2021
Majoittuminen:  11.6.202130.1.2022

Varaa tästä 

Joustavien hintavaihtoehtojemme avulla voit suunnitella seuraavan matkasi omilla ehdoillasi.

Varaamalla Crowne Plaza -hotellilomasi ennakkoon, saat luonnollisesti korkeatasoista palvelua ja ylellisen elämyksen. Samalla voit säästää jopa 30 % majoituksen hinnasta. Saadaksesi alennuksen, varaa seuraava loma Crowne Plaza Helsinki - Hesperia -hotelliin tai johonkin muuhn kohteeseen Suomessa tai Euroopassa viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista

Ennakkohintaisen huoneen voit varata joustavasti. Tarvittaessa voit muuttaa tai peruuttaa varauksen maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Varauksen vahvistamisen yhteydessä pyydettyä maksukorttia veloitetaan ennakkoon yhden yön verran 7 päivää ennen saapumista.

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, sinä voit valita huonehinnan joko herkullisella Crowne Plaza -aamiaisella tai huoneen ilman aamiaista. Muista kuitenkin, että edullisinta on valita aamiainen jo onlinevarauksen yhteydessä!

 

Ennakko-ostohinnan alennuksen suuruus vaihtelee hotelleittain ja ajankohdan mukaan 10–30 % välillä. Saat jopa 30 % alennuksen, kun olet IHG Rewards -jäsen. Etu ilman jäsenyyttä jopa 20 %. Alennus lasketaan  päivän hinnasta (Best Flexible rate / Best Flexible rate with breakfast) ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakkohinnalla tehdyt varaukset voidaan muuttaa tai peruuttaa maksutta viimeistään 7 vuorokautta ennen saapumista. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset aiheuttavat yhden yön veloituksen. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan 7 vuorokautta ennen tulopäivää yhden yön verran ennakkoon. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.