Yövy Crowne Plaza -hotellissa oopperaillan, konsertin tai tapahtuman yhteydessä ja rakenna kokonaisvaltainen elämys, jonka muistat pitkään.  

Mahtavien konserttielämysten rinnalla kannattaa satsata myös majoituksen laatuun. Uudistunut Crowne Plaza Helsinki - Hesperia sijaitsee ihanteellisesti lähellä suosittuja konsertti- ja tapahtumapaikkoja, kuten Kansallisooppera, Musiikkitalo, Finlandia-talo, Hartwall Arena, Olympiastadion ja Jäähalli

Varmista mukava majoitus ja varaa huone joustavasti "Book Now, Pay Later" -hintaan jopa 20 % edullisemmin.

Lisämukavuutta huoneeseen

Club-huone

Crowne Plaza Club huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Huoneissa King size -vuode ja runsas varustelu. Club-asiakkaille on käytössä oma Club Lounge.

Junior Suite

Junior Suitet ovat tilavia n. 40 m2 huoneita. Huoneissa on King size -vuode sekä ylellinen varustelutaso. Club Loungen käyttö sisältyy hintaan.

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

VARAA MAJOITUS »

Kaikissa hotellihuoneissa on mm. huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki sekä amme. Hemmottele makuaisteja hotellin ravintolassa tai rentoudu Forever Töölön wellness-keitaassa.

 

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.

Book Now, Pay Later -tuotteen alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Varaa viimeistään kolme päivää ennen saapumista. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta 3 päivää ennen tulopäivää klo 16.00 mennessä. Peruutus tämän jälkeen aiheuttaa yhden yön veloituksen. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.