Restel Suomen Olympiajoukkueen majoituskumppaniksi

19.9.2013

RESTELIN KANSSA SOLMITTU YHTEISTYÖ ON SUOMEN OLYMPIAJOUKKUEEN HISTORIAN MERKITTÄVIN SOPIMUS HOTELLITOIMIALALLA.

Nelivuotinen yhteistyösopimus tarjoaa molemmille osapuolille edellytykset pitkäjänteisen yhteistyön kehittämiseen. Sopimuksen myötä Restel saa käyttöönsä mm. Suomen Olympiajoukkueen tuoteperheen, joka mahdollistaa Olympia-aiheisten palveluiden ja tuotteiden suunnittelun yritys- ja kuluttajamarkkinoille.

 

"Olemme innoissamme päästessämme osaksi Olympiaperhettä. Meillä on erittäin kattava hotellivalikoima valtakunnallisesti ja pystymme tuottamaan merkittävää etua paljon matkustaville urheilijoille sekä valmentajille toimivien ja laadukkaiden hotellipalveluiden avulla. Kuluttaja-asiakkaalle pystymme tarjoamaan ripauksen Olympiahenkeä hänen astuessaan hotelleihimme kisojen aikaan. Uskomme, että kun pääsemme vauhtiin, niin Olympiateema näkyy ketjuissamme myös kisojen välisenäkin aikana", iloitsee Restelin toimitusjohtaja Harri Sivula.

"Olympiakomitean laajentuneen toimenkuvan myötä tarve kattavalle ja tasokkaalle hotellipalvelulle on todella iso. Nyt saamme samalta kumppanilta monen hotelliketjun palvelut. Tämä tuottaa merkittäviä kustannussäästöjä ja vähentää turhaa työtä varausprosesseissa", lisää Olympiakomitean markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jari Elo.

 

Suomen Olympiakomitea