Legendaarinen Mannerheimintien maamerkki uudistuu

28.11.2019

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia uudistuu vuoden 2020 aikana. Yksi Helsingin maineikkaimmista hotelleista vahvistaa näin asemaansa kaupungin suosituimpien majoitus- ja tapahtumapaikkojen joukossa. Uudistus on suunniteltu yhdessä helsinkiläisen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n kanssa. Hotelli avataan jälleen lokakuussa 2020.

Crowne Plaza® -brändin uuden kansainvälisen linjan mukaisesti katutason tilat tarjoavat hotellivieraille ja kaupunkilaisille uudenlaisen kohtaamispisteen. Monimuotoinen urbaani aulatila avaa alueen, jossa on helppo työskennellä ja rentoutua yksin tai yhdessä muiden kanssa. Kokoustiloja ja -tekniikkaa uudistetaan vastaamaan tämän päivän kokoustajan tarpeita. Uuden ravintolan, hotelliaulaan sijoittuvan baarin sekä Marketplace-shopin avulla vieraille on tarjolla ruokaa ja juomaa vuorokauden kaikkina aikoina. Hotellihuoneet kokevat myös mittavan muutoksen, tuoden vieraille entistä enemmän yksilöllisyyttä, viihtyisyyttä sekä arjen ylellisyyttä.

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia avautuu uudistettuna lokakuussa 2020

Katso video uuden ilmeen kuvista. Kurkista 'sneak peak'-tyyliin mitä on tulossa, kun kohta avaamme!

Historiallinen hotelli Hesperia

  • 20.5.1972 Hotel Hesperia nimisenä avatulla hotellilla on pitkä historia. Se näytteli merkittävää roolia Helsingissä pidetyssä ETYK-kokouksessa.
  • Ennen hotellia tontilla sijaitsi vuosina 1937–1970 Töölön kirjasto.
  • Hotellin tiloissa on toiminut myös legendaarinen Hesperia-yökerho. Kotimaisten laulajasuosikkien lisäksi yökerhossa piipahti silloisia maailman tähtiä, kuten Frank Zappa, Abba, James Brown ja Sammy Davies Jr.
  • 1979–1998 järjestettiin legendaarinen Winter Carnival -tapahtuma keskellä talvea tammikuussa. Kansainvälistä samba- ja salsameininkiä toivat kaupunkiin orkesterit aina Latinalaisesta Amerikasta asti.
  • Vuonna 1982 Hesperiassa avattiin Suomen ensimmäinen Black Jack -kasinopelipöytä.
  • Crowne Plaza Helsinki - Hesperia avattiin vuonna 2005. Hotellissa on 349 ylellisesti varusteltua huonetta ja Junior Suitea. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Club-huoneet, Club Lounge sekä Sviitit tarjoavat lisämukavuuksia.
  • Hyvän unen ohjelma Sleep Advantage sekä suosittu Forever Töölö Kuntoklubi ja Kauneushoitola RM Beauty Room tarjoavat hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.
  • Crowne Plaza -kokouskerroksessa on 15 muunneltavaa ja viihtyisää kokoustilaa sekä bankettiravintola, jossa pystyy järjestämään jopa 1 500 henkilön tilaisuuksia.
  • Crowne Plaza on yksi maailman laajimmista upscale-tason hotelliketjuista. Toiminnassa on yli 420 hotellia yli 60 maassa, lisäksi ketjulla on lähes sata hotellia valmisteilla.