Crowne Plaza Helsinki ehdolla Suomen johtavaksi hotelliksi

26.6.2015

Tämän vuoden alussa 10 vuotta täyttänyt Crowne Plaza Helsinki on jälleen ’vuoden hotelli’ -ehdokkaana. Vuodesta 2008 lähtien kansainvälistä tunnustusta saanut Crowne Plaza Helsinki on mukana kahdessa eri äänestyksessä.

Crowne Plaza Helsinki on World Travel Awards™ -ehdokas Finland’s Leading Business Hotel 2015 -sarjassa. Tämän lisäksi Crowne Plaza Helsinki on myös ehdolla World Luxury Hotel Awards -ohjelmassa. Crowne Plaza Helsinki -hotellissa on 349 huonetta. Kaikissa huoneissa on tasokas huonevarustus ja hyvään yöpymiseen on kiinnitetty suurta huomiota Sleep Advantage™ -ohjelman avulla. Crowne Plazan huonevalikoima kattaa Standard -huoneluokan lisäksi Junior Suiteja sekä Club-huoneita ja sviittejä hotellin ylimmässä kerroksessa. Club-kerroksessa sijaitsee myös Club Lounge. Kokouskerros Royal at Crowne Plaza käsittää 14 erikokoista, muunneltavaa ja viihtyisää kokoustilaa sekä tilausravintolan jopa 1500 henkilön tapahtumiin. Hotellin ruokaravintolana toimii ravintola Macu. Hotellivieraita varten on myös 24 tuntia toimiva huonepalvelu. Forever Kuntoklubi & Day Spa täydentää hotellin palveluita uima-altaan, saunojen, laadukkaan kuntokeskuksen sekä hyvänolon hoitojen muodossa. Energy Station hotellin aulassa tarjoaa asiakkaille juoksuvinkit sekä virkisteeksi lähdevettä ja hedelmiä.

World Travel Awards

Crowne Plaza Helsinki –hotelli on ehdolla 2015 ”Finland’s Leading Business Hotel” –tittelin saajaksi.

Matkailualan vuotuisena ”Oscar gaalana” pidetty World Travel Awards™ (WTA) antaa tunnustusta matkailualan huippuosaamisesta. WTA-palkintoja on jaettu vuodesta 1993 lähtien ja sitä pidetään yhtenä matkailualan korkeimpana saavutuksena. Kunkin kategorian voittajat ratkaistaan äänestyksissä, joihin osallistuu vuosittain satojatuhansia matkailualan ammattilaisia.

World Travel Awards äänestys voimassa 26.7.2015 asti: www.worldtravelawards.com/nominees/2015/finland

World Luxury Hotel Awards

Crowne Plaza Helsinki -hotelli on ehdolla myös World Luxury Hotel Awards -palkinnon saajaksi.

World Luxury Hotel Awards on maailmanlaajuisesti tunnettu järjestö, joka tarjoaa luksustason hotelleille tunnustusta huippuluokan palvelusta ja puitteista. Palkinnot myönnetään 55 eri luokassa, maittain ja maanosittain. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Asiakkaiden aidot mielipiteet hotellin tasosta sekä hotellin henkilökunnan tekemästä työstä ja asenteesta ratkaisevat siten kisan.

World Luxury Hotels Awards äänestys 8.6.-19.7.2015: http://www.luxuryhotelawards.com/node/add/vote/162