Herätystakuu

Herätys takuuvarmasti – tai saat huoneen veloituksetta!

Uskomme, että unesi Crowne Plazassa on niin rentouttavaa, että saatat tarvita hieman ylimääräistä apua heräämisessä. Sen vuoksi takaamme, että saat herätyksesi viiden minuutin kuluessa pyytämästäsi herätysajasta – tai et maksa huoneestasi.*

* Huonemaksun palautus täysimääräisenä kyseisen yön osalta.

Tiedätkö, miten selviät aikaerorasituksesta!

Mitä teet, kun olet väärällä aikavyöhykkeellä, et ole saanut nukutuksi ja edessä on tärkeä kokous? Tässä sinulle selviytymispaketti:

Kokous kolmen tunnin kuluttua:
Uni jakautuu puolentoista tunnin jaksoihin, joten varaa riittävästi aikaa nukahtamiseen ja 20–30 minuuttia heräämiseen. Kun varaat 1,5 tuntia nukkumiseen, sinulle jää riittävästi aikaa nukahtamiseen, heräämiseen ja valmistautumiseen.

Kokous kahden tunnin kuluttua:
Lepää 20–30 minuuttia silmät suljettuina, niin jaksat pysyä valppaana.

SleepAdvantage™ on saatavana valituissa Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan Crowne Plaza -hotelleissa. Tämä ohjelma sisältää herätystakuun, saatavilla tietyissä huoneissa Crowne Plaza hotelleissa. Herätys voidaan toimittaa automaattisen järjestelmän kautta hotelleissa. Jos vieras ei saa tilaamaansa herätystä 5 minuutin kuluessa pyydetystä, hotelli palauttaa huonehinnan kyseiseltä yöltä tai vaihtoehtoisesti tarjoaa yhden majoitusvuorokauden ilmaisena myöhemmin. Hyvitys myönnetään ainoastaan siinä tapauksessa, että herätys on varattu hotellin herätysmenettelyn mukaisesti. Tarkista hotellista lisätiedot. Tuotteen korvaaminen jonain muuna vastaavana tuotteena on mahdollista. Korvaus saatavuuden mukaan. Lisätietoja ja luettelo paikoista, jotka mukana ohjelmassa www.crowneplaza.co.uk/sleepadvantage.