Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi loistavan sijainnin sekä levähtämiseen laadukkaat puitteet. Varaa lomayö edulliseen kanta-asiakashintaan!

Lomayö Crowne Plaza Helsingissä on ylellisyyttä, hemmottelua ja hyvää palvelua. Kaikissa huoneissamme on muun muassa huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin ravintola Macu tarjoaa runsaan ja herkullisen buffet-aamiaisen, joka sisältyy lomayön hintoihin.

Varaa viikonloppu ennakkoon

Huomioi myös edulliset ennakko-ostohintamme ja varaa viikonlopun majoitus jopa -20% edullisemmin. Ennakko-ostohinnat vaihtelevat kysynnän mukaan tarjoten päivän hinnasta 10-20 % alennusta, kun varaat ja maksat viimeistään viisi päivää ennen saapumistasi.

VARAUKSET

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

VARAA TÄSTÄ »

Varaukset myös puhelimitse 09 2521 0000.

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Tiedustele lisävuodemahdoillisuuksista suoraan hotellista.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.