Hotelli Crowne Plaza Helsinki - Hesperia sijaitsee ihanteellisesti lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä. Hotelli tarjoaa luksustason palvelua ja mukavuutta laatua arvostavalle kaupunkilomalaiselle.

Crowne Discover!

VIIKONLOPPUyö alk.  154 € / 2 hh

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen 2 hengelle valitussa huoneluokassa, runsaan buffet-aamiaisen, saunan ja kuntosalin käytön Forever Kuntoklubilla. Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

HUONEVARAUKSET

Aamiaisella vai ilman?

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

VARAA TÄSTä >>

Huonevaraukset myös puhelimitse 09 2521 0000.

Helsinki Card

Helsinki Cardin ostat vaivattomasti hotellista! Helsinki Card on kaupunkikortti, joka auttaa tekemään Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen. Helsinki-kortin monipuolisesta valikoimasta voit valita juuri itseäsi kiinnostavat kohteet. Yksi kortti toimii matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskuponkina. Käytä hyväksesi myös kortin sisältämät muut rahanarvoiset edut esim. ravintoloissa ja konserteissa. Tarkemmat tiedot eduista löydät täältä

Voimassaoloaika Aikuiset

Lapset (7-16v)

1 päivä / 24 tuntia 51 € 25 €
2 päivää / 48 tuntia 63 € 31 €
3 päivää / 72 tuntia 74 € 37 €

Tämä kaikki sisältyy kortin hintaan

  • Ilmainen Sightseeing-kierros bussilla tai laivalla
  • Ilmainen rajoittamaton liikkuminen julkisilla liikennevälineillä sekä Suomenlinnan lautalla.
  • Ilmainen sisäänpääsy suurimpiin museoihin ja nähtävyyksiin.
  • Ilmainen Helsinki Card -opaskirja, jossa on kaupungin kartat sekä ohjeita ja vinkkejä.
  • Lukuisia alennuksia ravintoloihin, kauppoihin, kierroksille, saunaan ja konsertteihin.

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. IHG:n verkkosivujen kautta tehdyn varauksen voit perua myös netissä. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.