Hotelli Crowne Plaza Helsinki - Hesperia

Crowne Plaza Helsinki - Hesperia tarjoaa rentouttavia elämyksiä niin työmatkustukseen kuin vapaa-aikaan.

Maailma on tänään digitaalisempi ja liikkuvampi. Hotellimatkan tarkoitus on tänä päivänä  hämärtynyt ja se on usein sekoitus työ- ja vapaa-aikaa.

Crowne Plaza uudistui voidakseen paremmin ennakoida vieraiden muuttuvat tarpeet. Vieraamme etsivät tasapainoa elämäntyyliinsä ja ennen kaikkea virkistäviä kokemuksia. Saumaton siirtyminen työn ja vapaa-ajan välillä on olennainen osa hotellikokemusta. Hotellimme on suunniteltu auttamaan vieraitamme keskittymään, rentoutumaan tai virkistymään. 

Crowne Plaza WorkLife-huoneet on suunniteltu siten, että sinulla on paras mahdollinen kokemus - olitpa sitten liike- tai vapaa-ajanmatkalla tai jotain siltä väliltä. Kaikki yhdessä huoneessa. Työskentele. Huvittele. Rentoudu. Jokainen WorkLife-huone tarjoaa joustavuutta tuotteliampaan huomiseen. Haluamme sinun löytävän uuden tavan yöpyä. Varaa WorkLife-huone seuraavalle vierailullesi.

Hotellin alakerrassa toimii Forever Kuntoklubi, joka tarjoaa kaupungin parhaimpiin kuuluvan kuntosalin huippulaiteet hotellin vieraille maksutta. Voit myös nauttia saunan lämmöstä ja istahtaa sen jälkeen kylpytakkiin kääriytyen lepotuoliin ja rentoutua hetki rentouttavaa musiikkia kuunnellen. Hotellin uusi Hesperia Restaurant & Bar ravintolamaailma kiehtoo makunystyröitä ja kansainvälistä fiilistä.

VALITETTAVASTI AVI:N MÄÄRÄYKSELLÄ HOTELLIN YHTEYDESSÄ TOIMIVAN FOREVER TÖÖLÖN KUNTOSALI, SAUNAOSASTO SEKÄ UIMA-ALLAS JOUDUTAAN SULKEMAAN 28.12. ALKAEN. SULKU JATKUU VÄHINTÄÄN 24.1.2022 SAAKKA. LISÄTIEDOT TÄÄLTÄ.