Muut etukortit

Kun työsi puolesta joudut matkustamaan ja yöpymään, tai kun valitset parhaat puitteet vapaa-ajallesi, ei ole yhdentekevää missä ja miten asut. Hyvin nukutun yön jälkeen teet taas täysipainoisen päivän. Valitse Sinulle paras vaihtoehto.

ihg Business rewards

IHG Business Rewards on palkkio-ohjelma niin yritysten kokous- ja majoitusvaraajille kuin urheiluseurojen joukkuejohtajille. Kuvittele, että voisit palkita itseäsi joka kerta varatessasi hotellimajoituksen tai kokouksen yli 350 InterContinental, Crowne Plaza, Holiday Inn tai Express by Holiday Inn hotellissa. Sinun ei tarvitse enää kuvitella – nyt Sinä voit palkita itseäsi. IHG Business Rewards on meidän tapamme kiittää Sinua ja yritystänne asiakkuudestanne. Lue lisää IHG:n kansainväliseltä sivustolta.

Finnair Plus -pisteet IHG Rewards Clubin kautta

Liittymällä InterContinental Hotels Group -ketjun IHG Rewards Club -ohjelmaan voit kerätä myös Finnair Plus -pisteitä. Saat tilillesi 500 Finnair Plus -pistettä / yö, kun yövyt Crowne Plaza-, Holiday Inn- tai Express by Holiday Inn -hotellissa. Muista esittää IHG Rewards Club -jäsenkorttisi kirjoittautuessasi hotelliin. Lue lisää tästä.