IHG Business Rewards

IHG® Business Rewards tuo etuja varaajalle

​Olitpa sitten urheiluseuran johtaja varaamassa joukkuemajoitusta tai ammattimainen kokousjärjestäjä järjestämässä kansainvälistä kokousta, haluamme palkita sinut IHG®-konsernin hotelleihin tekemistäsi varauksista. Voit saada jokaisesta IHG®-konserniin kuuluvassa hotellissa varaamastasi hotellihuoneesta, kokouksesta tai järjestämästäsi tapahtumasta pisteitä IHG® Business Rewards -ohjelman kautta.

Ansaitse vaivatta pisteitä

IHG® Business Rewards tarjoaa pisteitä yrityksesi tai seurasi jäsenille tekemistäsi varauksista. Mikään varaus ei ole liian pieni* eikä pisteiden ansainnalle ole vähimmäiskynnystä. Voit siis tulla palkituksi jokaisesta tekemästäsi varauksesta IHG®-konserniin kuuluvissa hotelleissa, oli sitten kyse yhden yön hotellimajoituksesta tai suurtenkin kokousten varauksesta. Uskomme kaikkien varaustarpeidesi olevan tärkeitä, joten palkitsemme sinut niiden koosta huolimatta.

Näin järjestelmä toimii

  • Ansaitset 3 pistettä jokaista dollaria kohti, hyväksytyistä huone-, kokous- tai tapahtumavarauksista.

  • Saat käyttöösi vain jäsenille suunnattuja tarjouksia.

  • Jäsenenä olet automaattisesti myös IHG® Rewards Club -jäsen. Kyseessä on hotellialan ensimmäinen ja suurin asiakas-asiakasohjelma. Sinulla on yksi ja sama jäsennumero molempiin ohjelmiin ja kaikki pisteesi näkyvät yhdessä paikassa.

  • Palkitsemme sinua varauksistasi sekä yöpymisistäsi. Ansaitset pisteitä, kun varaat huoneita tai kokouksia muiden puolesta (IHG® Business Rewards) tai henkilökohtaisista yöpymisistäsi (IHG® Rewards Club).

  • Tarjolla on maailmanlaajuinen verkosto ohjelmaan osallistuvia IHG® hotelleja.

Lue lisää IHG® Business Rewards -ohjelmasta täältä