Varausohje

HUONEVaraukset ja tiedustelut 

Tee varaukset suoraan hotellista puhelimitse +358 (0)9 2521 0000. 

Voit varata huoneen Crowne Plaza Helsinki -hotelliin myös suomenkielisen online-varauspalvelun kautta, VARAA TÄSTÄ »

HUONEVARAUS JA -VAHVISTUS

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista sekä täyttää alla oleva lupatodistus alaikäisen yöpymisestä hotellissa. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt. Lupatodistus alaikäisen (16 vuotta täyttänyt) majoittumiseen (PDF).

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Tulo- ja lähtoaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. IHG Rewards Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen. 

Crowne Plaza -hotellivaraukset kaikkialla maailmassa

Olemme listanneet avuksesi alla olevia neuvoja hotelliyön varaamiseen muihin Crowne Plaza -hotelleihin kaikkialla maailmassa IHG-hotellien kansainvälisen varausjärjestelmän kautta. Varaussivustolla voit myös hyödyntää chat-palvelua asiakaspalvelun kanssa tai soittaa kansainväliseen varauskeskukseemme Suomesta maksutta 0800 113 113, palvelukieli on englanti.

Aloita varauksen teko

 • Valitse kaupunki, jonne aiot matkustaa
 • Valitse tulo- ja lähtöpäivät
 • Valitse aikuisten määrä ja jos perheen pienimmät ovat mukana, valitse myös lasten lukumäärä
 • Valitse tarvitsemiesi huoneiden lukumäärä (huom! maksimi henkilömäärä, joka voi majoittua huoneessa, ilmoitetaan huonetiedoissa seuraavassa vaiheessa)
 • Klikkaa Search tai Find hotels tai Check rates

 • Seuraavalla sivulla voit järjestää tulokset huonetyypin tai hinnan mukaan (Room type / Rate type)

Siirry tästä varaamaan »

 • Päivän hinta (Best Flexible Rate) on joustavin hintatyyppi ja sallii muutokset ja peruutukset maksutta, kun ne on tehty tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä
 • Jos tulopäivään on riittävästi aikaa, tarjolla on myös ennakko-ostohinta (Advance Saver Rate). Ennakko-ostohinta on edullisin vaihtoehto, mutta se sisältää varaamiseen liittyviä ehtoja ja rajoituksia. Tarkistathan nämä ennen ostamista.
 • YOUR RATE on IHG Rewards Club -jäsenen paras hinta, jonka voit valita sekä päivän hintaan että ennakko-ostohintaan!

Lisää varausohjeita

 • Järjestelmän perusoletus on, että huoneeseen majoittuu yksi henkilö.

 • Mikäli varaat huoneen kahdelle tai useammalle henkilölle, huomioithan, että tarkastat hintaehdot (Rate Details), joissa määritetään lisämaksu jo toisesta aikuisesta alkaen.

 • Lopullinen hinta näkyy huonetyypin valinnan jälkeen henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen tarkoitetun sivun vasemmassa laidassa Your Rate -kohdassa.

 • Valitse, haluatko ostaa varausvaiheessa myös aamiaisen. Rastimalla aamiaismaksun, huomaat, että hinta kasvaa aamiaisen summalla.
 • Siirry eteenpäin "Book this room" ja vahvista henkilökohtaiset tiedot, käyttämäsi maksukortti sekä että olet lukenut varaussäännöt.
  HUOM! Lopullinen hinta näkyy huonetyypin valinnan jälkeen henkilökohtaisten tietojen täyttämiseen tarkoitetun sivun vasemmassa laidassa Your Stay/Your Rate -kohdassa.
 • Tässä vaiheessa kannattaa myös liittyä IHG Rewards Club -jäseneksi, jos vielä et ole jäsen. YOUR RATE -hinnan ostamisen edellytys on että kirjaudut jäsenenä tai liityt jäseneksi valintasi yhteydessä! 

Best Rate Guarantee

Olemme täysin varmoja, että parhaat hinnat hotelleihimme löytyvät omilta verkkosivuiltamme. Tämän johdosta olimme ensimmäinen matkailualan yritys, joka antoi parhaimman hintatakuun. Vakuutamme, että jokaisella suomenkielisten ja kansainvälisten Crowne Plaza -verkkosivujen kautta tehdyllä huonevarauksella on aina edullisin verkosta löytyvä hinta. Jos näin ei ole, niin IHG tarjoaa ensimmäisen yön hotellissa maksutta ja alentaa seuraavien öiden hinnan vastaaman alhaisinta löydettyä tarjousta (tässä menettelyssä noudatetaan Best Rate Guarantee -lupaukseen määriteltyjä ohjenuoria). Tämä on meidän Best Rate Guarantee -takuu. Sen lisäksi saat myös muita etuja varatessasi verkkosivujemme kautta. Lue lisää parhaan hinnan takuusta.

Kysymyksiä ja vastauksia KOSKIEN KANSAINVÄLISTÄ VARAUSJÄRJESTELMÄÄ

Olin varaamassa kahden hengen huonetta. Miksi huonevarauksen yön hinta muuttui, kun olin hyväksynyt varauksen?

Kun varausta tehdään kahdelle henkilölle, järjestelmä ei aina kerro suoraan kahden henkilön hintaa. Kahden hengen huoneen hinta muodostuu usein perushuonehinnasta ja lisämaksusta, joka lasketaan toisesta aikuisesta alkaen. Tämä lisämaksu näkyy, kun lopullinen varaus on hyväksytty.

Mistä voi tietää oikean hinnan ennen varauksen loppuun tekemistä?

Järjestelmä laskee automaattisesti, jos rastitat aamiaisvalinnan. Mutta mikäli huone on varattu kahdelle henkilölle, pitää toisen henkilön lisämaksu laskea ensin itse huonehintaan. Lisämaksu ilmoitetaan huonehinnan nimen alla, esim: €15.00 per extra adult starting with the 2nd Adult (not included in price shown).

Varasin edullisimman tarjolla olevan huonehinnan ja sitten jouduin maksamaan hotellissa erikseen aamiaisen. Miksi aamiainen ei kuulunutkaan hintaan?

Varausjärjestelmässämme voi valita huonehinnan, joka sisältää aamiaisen tai pelkän huoneyön ilman aamiaista. Ilman aamiaista oleva hinta on edullisin vaihtoehto, mutta jos haluat nauttia aamiaisen, suosittelemme valitsemaan sen jo varausvaiheessa, jolloin yhteishinta on edullisin.

Yritin varata YOUR RATE -hintaa, mutta en pääse syöttämään nimitietoja?

YOUR RATE on IHG Rewards Club -jäsenten oma kanta-asiakashinta, joka edellyttää järjestelmään sisäänkirjautumista jäsentunnuksin. Jos et vielä ole jäsen voit liittyä maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan klikkaamalla JOIN&BOOK.