Wellness

Asiakkaamme ovat kiireisiä ja aina menossa ja he kertoivat meille haluavansa pysyä energisinä ja tasapainoisina säilyttääkseen parhaan suorituskykynsä. Energy Station hotellin aulassa tarjoaa asiakkaillemme virkistystä ja virikkeitä. Kaiken kruunaa hotellin alakerrassa toimiva 'maanalainen taivas' - Forever Töölö. 

Hotellihuoneen hintaan sisältyy

Crowne Plaza Helsinki hotellin alakerrassa toimiva kuntoklubi Forever Töölö tarjoaa kiireettömän ilmapiirin sekä ylelliset ja tyylikkäät tilat. Kuntosalin, saunojen ja uima-altaan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huomioithan, että allasalueen käyttöä voi olla rajoitettu päivästä riippuen, kysy tarvittaessa lisätietoja hotellista. Hotellin asiakas pääsee lisäksi maksutta mukaan ryhmäliikuntatunneille, jos tunnilla on vapaita paikkoja. Tiedustelut ja varaukset klubin vastaanotosta.

Forever Töölön  Kuntoklubi 

Yli kaksituhatta tyylillä sisustettua neliötä kutsuu sinua tekemään kuntosalitreenistäsi täydellisen. Markkinoiden parhailla ja kestävimmillä kuntosalilaitteilla varustellun kuntosalin ohella  Forever Töölön kuntoklubi hemmottelee sinua muun muassa uima- ja kylmävesialtailla* sekä tietenkin suomalaisella saunalla. Töölössä treenaaminen on silkkaa nautintoa, alusta loppuveryttelyyn saakka.

Forever kuntosali on kuntokeskus tarkoitettu kaikille, vasta-alkajasta vanhaan tekijään. Salillamme treenaat muun muassa Star Tracin, Davidin, Techno Gymin, Life Fitnessin ja Gym80:n huippulaitteilla. Ennen näkemättömän monipuolisen liikuntatarjonnan (kuntosali, starttisali, aerobic, crossing, X-biking, mental training, uima-allas, kylmäallas, kuntotestaus jne.) lisäksi omalla televisiolla varustetut 26 aerobista lämmittelylaitetta soveltuvat pidemmänkin harjoituksen läpiviemiseen.

*Kuntosalilla on joitain yksityistunteja, jolloin uima-allas on varattu eikä muiden asiakkaiden käytössä.

  • Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta. Huoltajan tai kuntosalin trainerin seurassa myös 16–18-vuotiaat ovat tervetulleita treenaamaan. Alle 16-vuotiaat eivät voi turvallisuussyistä käyttää kuntosalia.

Tutustu tarkemmin kuntoklubiin.

Aukioloajat

Forever Health Club

klo

maanantai ja keskiviikko

7.00–22.00

tiistai ja torstai

6.30–22.00

perjantai

7.00–21.00

lauantai

8.30–21.00

sunnuntai

10.00–20.00