Crowne Plaza Helsinki on loistava vaihtoehto laatua ja palvelua arvostavalle kaupunkilomailijalle. Tervetuloa viettämään keväistä viikonloppua vapputunnelmissa Helsinkiin ja Crowne Plaza -hotelliin!

Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla VAPPU. Majoitusaika 28.4.–1.5.2017. Varaa nyt ja säästä 25 % päivän huonehinnasta. Maksat vasta majoittuessasi!

Vapun majoitus Crowne Plaza -hotellissa
alk. 98 € / 2 hengen Standard-huone / yö

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

Lisämukavuutta pääsiäislomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Varausehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 28.4.–1.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla VAPPU ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.