Syys saapuu, saavu sinäkin! Vietä rentouttava syysloma nauttien Crowne Plazan ensiluokkaisista palveluista. Älä siis ihan vielä käperry sohvan nurkkaan, vaan ota kaikki ilo irti ihanan kuulaista syyspäivistä. 

Hotellimme kattavasta huonevalikoimasta voit valita lomaasi sopivan huoneen. Kaikkien huoneidemme varustelutaso on erittäin runsas. Lisämukavuutta kesälomaan tuovat hotellin ylimmän kerroksen Club- ja Junior Suite -huoneet, joihin sisältyy vapaa pääsy Club Loungeen, lue lisää huoneluokista.

 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

VARAA TÄSTÄ »

 

 

Hinta sisältää

Lisämukavuutta syyslomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa on muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.