Varaa pääsiäisloma ennakkoon ja säästä 30 %

Vieraile Helsingin suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä ensiluokkainen palvelu takaavat miellyttävän vierailun pikkuhiljaa kevääseen heräilevään pääkaupunkiimme. Tervetuloa pääsiäislomalle!

Varhainen varaaja pääsiäislomat nappaa! Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.3.2017 asti Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tunnuksella ENNAKKO. Majoitusaika 10.–23.4.2017. Varaa nyt ja säästä jopa 30 % päivän huonehinnasta. Maksat vasta majoittuessasi!

Pääsiäisviikkojen majoitus Crowne Plaza -hotellissa
alk. 96 € / 2 hengen Standard-huone / yö

VARAA TÄSTÄ >>

Hinta sisältää

Lisämukavuutta pääsiäislomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Varausehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 10.–23.4.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.3.2017 asti Plussa-, PINS tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tunnuksella ENNAKKO ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 130 € /yö/2hh. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.