Varaa pääsiäisloma crowne Plaza -hotellissa  

Vieraile Helsingin suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä ensiluokkainen palvelu takaavat miellyttävän vierailun pikkuhiljaa kevääseen heräilevään pääkaupunkiimme. Tervetuloa pääsiäislomalle!

Pääsiäisviikkojen hotelliloma 20 % alennuksella

  • lomayö -20 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Ravintolaetu hotellilomalla

  • 20 % alennus ruoasta ja alkoholittomasta ruokajuomasta majoituksen ajan (ei voi yhdistää muihin ruoka-etuihin)

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissamme 23.3.–8.4.2018. Varaukset Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Majoitus alk. 103 € / Huone kahdelle

Varaa TÄSTÄ »

Huonehintamme sisältävät

Lisämukavuutta pääsiäislomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 23.3.–8.4.2018 Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.