Kevät on kaupunkilomien kulta-aikaa! Lähde viettämään pitkää viikonloppua esimerkiksi vapun tai helatorstain pyhinä. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä ensiluokkainen palvelu takaavat miellyttävän vierailun pikkuhiljaa kevääseen heräilevään pääkaupunkiimme. 

Keväinen irtiotto 20 % ALENNUKSELLA

  • lomayö -20 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

  • viikonloppuisin (pe–su) 13.4.–13.5.
  • joka päivä 27.4.–1.5. & 9.5–13.5.

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissa pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Varaukset Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. 

MAJOITUS ALK. 103 € / HUONE KAHDELLE

VARAA TÄSTÄ »

Huonehintamme sisältävät

Lisämukavuutta Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.