Kesä on kaupunkilomien kulta-aikaa! Lähde viettämään Helsinki-lomaa heinäkuun helteillä. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä ensiluokkainen palvelu takaavat miellyttävän vierailun kesäiseen pääkaupunkiimme. 

Kesäinen irtiotto JOPA 30 % ALENNUKSELLA

  • lomayö -30 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissa joka päivä 1.7.–31.7.2018. Standard, Club ja Junior Suite huoneluokissa. 

Varaukset tulee tehdä viimeistään viisi (5) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Varaukset netistä tunnuksella EXTRA30. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. 

MAJOITUS ALK. 103 € / HUONE KAHDELLE

VARAA TÄSTÄ »

Huonehintamme sisältävät

Lisämukavuutta Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan hotellista 09 2521 0000.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Varaukset tulee tehdä viimeistään viisi (5) päivää ennen saapumista. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan varausvaiheessa. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Varaukset netistä tunnuksella EXTRA30. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 30 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.