Varaa Linnanmäen rannekkeet majoituksen yhteydessä jo nyt! Iloisen huvittelupäivän jälkeen on mukava rentoutua hotellissa. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Huvitellaan Linnanmäellä jälleen kesällä 2018!

Nauti tunnelmallisen maailmanpyörän tarjoamista näkymistä tai heittäydy lapsenmielisesti mukaan huvipuiston hurjempiin laitteisiin. Lue lisää huvipuiston tarjonnasta Linnanmäen nettisivuilta.

Majoitus Crowne Plaza -hotellissa
alk. 99 € / 1 hengen Standard-huone / yö
alk. 113 € / 2 hengen Standard-huone / yö
alk. 135 € / 1 hengen Club-huone / yö
alk. 149 € / 2 hengen Club-huone / yö

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen valinnan mukaan Standard- tai Club-huoneluokassa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan ja uima-altaan käytön
  • kuntosalin (K-18) käytön Forever Kuntoklubi & Day Spa'ssa

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Varausehdot

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- ja IHG Rewards Club -kortilla ja ne kerryttävät kanta-asiakasohjelman pisteitä. Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta (alk. 125 €/yö/2 hengen standard-huone). Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.