Kesäinen pääkaupunki ja Crowne Plaza Helsinki kutsuvat loman viettoon. Vieraile Helsingin suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin. Varaa nyt lomayö netistä edulliseen kanta-asiakashintaan 15 % alennuksella!

Hotellimme kattavasta huonevalikoimasta voit valita lomaasi sopivan huoneen. Kaikkien huoneidemme varustelutaso on erittäin runsas. Lisämukavuutta kesälomaan tuovat hotellin ylimmän kerroksen Club- ja Junior Suite -huoneet, joihin sisältyy vapaa pääsy Club Loungeen, lue lisää huoneluokista.

Kesän lomayö alk. 112 € / huone

 

Standard-huone

Club-huone

alk. 94 € / 1 hh

alk. 106 € / 1 hh

alk. 128 € / 2 hh

alk. 140 € / 2 hh

VARAA TÄSTÄ »

 

Kesän nettitarjoukset ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017 Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tarjouskoodilla KESALOMA. Varaa nyt ja maksa vasta majoittuessasi!

 

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020  045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin kanta-asiakasetusi on 10 %. 

 

Hinta sisältää

Lisämukavuutta kesälomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMA. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle.

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.