Crowne Plazan Sviitit ovat loistava valinta erityiseen hemmotteluun ja tärkeän päivän juhlintaan. Kaikista Sviiteistä avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle ja Helsingin keskustaan.  Sviitit sijaitsevat hotellin ylimmässä Club-kerroksessa.

Valitse sviitti hääyöhön tai juhlapäivään 

Sviitit alkaen Crowne Suite alkaen
499 € / yö kahdelle 778 € / yö kahdelle

Crowne Plazan Sviitit ovat erityisen kysyttyjä hääparien keskuudessa. Kolme 58 m2  sviittiä, joista kaksi voidaan yhdistää avattavan välioven avulla tilavaksi 116 neliön huoneistoksi; kaksi mukavaa makuuhuonetta, kaksi viihtyisää ja avaraa olohuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta, joissa erillinen amme ja suihku. Yksi olohuoneista on varustettu ruoka-/ neuvottelupöydällä ja toinen baari-/ tarjoilutasolla.

Crowne Suite, Crowne Plazan pääsviitti, sijaitsee hotellin parhaalla paikalla. Liukuovella erotetussa makuuhuoneessa on muhkea 180 cm leveä King size -vuode sekä taulutelevisio. Tilava pääkylpyhuone sijaitsee makuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi eteisessä on erillinen WC. Sviitin suuri oleskelutila tarjoaa mahdollisuuden vaikkapa pieneen kokoukseen jopa kahdeksalle henkilölle. Oleskelutilassa sohvaryhmä. 

HINTAAN SISÄLTYY

SAISIKO OLLA AAMIAINEN TAI SAMPPANJAA HUONEESEEN?

Ylellisen majoituksen lisäksi voitte valita juhlapäiväänne seuraavia hemmottelevia palveluja:

  • Erikoisaamiainen kahdelle; kahvi ja haudutettu tee, appelsiini- ja omenatuoremehua, juusto- ja leikkelevalikoima, leipävalikoima, croissanteja, juustomunakas, tuorehedelmävalikoima ja mansikoita, suklaa Petit foureja ja makeita leivonnaisia alk. 68 €
  • Samppanjapullo kahdelle huoneeseen toimitettuna alk. 111 €
  • Kuohuviinipullo kahdelle huoneeseen toimitettuna alk. 47 €
  • Suklaata huoneeseen toimitettuna alk. 5 €
  • Valikoima hedelmiä huoneeseen alk. 25 €
  • Iltapalaa / yöruokaa voi tilata huoneeseen alkaen 14.40 €

Varaukset puhelimitse 0200 48 101  (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla 31.5.2016 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat kerryttävät kanta-asiakaskortin pisteitä.

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alk. 650 € / Sviitti / yö ja 960  € / Crowne Suite / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.