Pikkujouluillan päätteeksi majoitut tyylikkäästi Crowne Plaza Helsinki -hotellissa.

Parhaatkin juhlat loppuvat aikanaan. Ja mikäs sen mukavampaa kuin hipsiä pikkujoulujen jälkeen suoraan hotellin vuoteeseen – kulkematta taksijonon kautta. Pikkujoulujen vieton kruunaa tasokas yöpyminen ja runsas aamiainen hotellissa. Crowne Plaza Helsinki tarjoaa loistavaa palvelua ja laadukasta mukavuutta. 

Varaa ennakkoon ja säästä 20%!

Kun varaat pikkujoulun jälkeisen yöpymisen viimeistään edellisenä päivänä, saat 20 % alennusta normaaleista majoitushinnoistamme, ilman ennakkomaksua. Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Tarjous koskee majoituksia 3.11.–23.12.2017 pe–la, la–su ja su–ma.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetekllä.

Varaa tästä »

Hinta sisältää

Lisämukavuutta yöhön Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa on muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Pikkujoulu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 3.11.–23.12.2017 pe-la, la-su, su-ma. Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.