Tuhat ja yksi taikaa viettää laatuaikaa. Hemmottele itseäsi ja läheisiä hotellilomalla upeassa Crowne Plaza –hotellissa Helsingissä! Viihtyisät huoneet, monipuoliset palvelut sekä maistuva aamiainen takaavat miellyttävän yllätyksen.

Hotelliloma hemmottelee sinua ja tarjoushinta kukkaroasi! Matkamessujen kunniaksi tarjoamme viikonloppulomat, talvilomat ja pääsiäisen pyhät nyt edullisesti, vain 99 €/huone kahdelle.

Tarjoushintaisia hotelliöitä on tarjolla 1000+1 nopeimmalle, joten varaa omasi heti! 

Tarjoushinnat ovat varattavissa vain 15.–23.1.2018 niin kauan kuin tarjoushintaisia huoneita riittää. Hinta ja saatavuus vaihtelee hotelleittain. Varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella MESSUTARJOUS. Varaus on sitova ja se tulee maksaa varauksen yhteydessä. Varausta ei voi muuttaa eikä rahoja palauteta. 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

Matkamessu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella MESSUTARJOUS.

Tarjoushinnat vaihtelevat saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.