Vietä ikimuistoinen juhlapyhä Crowne Plazan ylellisessä sviitissä - tarjoamme nyt kanta-asiakkaille 50 % alennuksen sviitin normaalihinnasta juhla-aikoina.

Crowne Plazan tilavista 58–116 m2 sviiteistä avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle ja Helsingin keskustaan. Vietä yö ylellisessä sviitissä vappuviikonloppuna tai juhlista äitienpäivää Crowne Plazassa yöpyen.

Sviiteissämme nautit aina Sleep Advantage -ohjelman mukaisista lisäpalveluista ja -tuotteista sekä laajasta huonevarustelusta. Tutustu sviitteihimme tarkemmin klikkaamalla huonekuvaukseen: Suite, Crowne Suite tai Finlandia Suite.

Juhlayö sviitissä

Huoneluokka Tarjoushinta

Suite

alk. 279 € / yö 

Crowne Suite

alk. 434 € / yö

Finlandia Suite (kahden Suiten yhdistelmä) alk. 558 € / yö

Hinnat sisältävät

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)

Tarjous on voimassa seuraavina ajankohtina: hiihtolomaviikkoina 17.2.–12.3., pääsiäisen aikaan 13.–18.4., vappuviikonloppuna 28.4.–2.5. sekä äitienpäiväviikonloppuna 12.–14.5.

Hinta on alkaen-hinta PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.