Vietä ikimuistoinen juhlapyhä Crowne Plazan ylellisessä sviitissä - tarjoamme nyt kanta-asiakkaille 50 % alennuksen sviitin normaalihinnasta juhla-aikoina.

Crowne Plazan tilavista 58–116 m2 sviiteistä avautuu upeat näkymät Töölönlahdelle ja Helsingin keskustaan. Vietä yö ylellisessä sviitissä hiihtolomilla tai tule juhlistamaan pääsiäistä, vappua tai äitienpäiväviikonloppua Crowne Plazassa yöpyen.

Sviiteissämme nautit aina Sleep Advantage -ohjelman mukaisista lisäpalveluista ja -tuotteista sekä laajasta huonevarustelusta. Tutustu sviitteihimme tarkemmin klikkaamalla huonekuvaukseen: Suite, Crowne Suite tai Finlandia Suite.

Juhlayö sviitissä

Huoneluokka Tarjoushinta

Suite

alk. 279 € / yö 

Crowne Suite

alk. 434 € / yö

Finlandia Suite (kahden Suiten yhdistelmä) alk. 558 € / yö

Hinnat sisältävät

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,75 €/min)

Tarjous on voimassa seuraavina ajankohtina: hiihtolomaviikkoina 17.2.–12.3., pääsiäisen aikaan 13.–18.4., vappuviikonloppuna 28.4.–2.5. sekä äitienpäiväviikonloppuna 12.–14.5.

Hinta on alkaen-hinta PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.