Pieni hotelliloma kahdestaan, perheen tai ystävien kanssa tekee kumman hyvää. Joulunaika ja vuodenvaihde tarjoavat paljon mielenkiintoisia tapahtumia ympäri kaupunkia. Tervetuloa nauttimaan Crowne Plazan tasokkaista puitteista, hyvästä palvelusta ja pääkaupungin tunnelmasta!

Hotelli- ja ravintolaetusi 20 %

Varaa joulunajan hotellilomasi kauttamme ja hyödynnä joulunajan tarjouksemme, ilman ennakkomaksua: saat 20 % alennuksen majoituksen hinnasta ja lisäksi 20 % alennuksen ruoasta ja ruokajuomasta koko majoituksen ajan. Tarjoushintaiset varaukset vain omilta varaussivustoiltamme Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tunnuksella JOULULOMA. Tarjous koskee majoituksia ajalla 15.12.2017–7.1.2018. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

Joululoma-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 15.12.2017–7.1.2018 Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella JOULULOMA. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.