Finlandia-talolla nähdään 25.11.2017 upea Vuosisadan Romanssi -konsertti

Vietä ilta suomalaisten ja venäläisten estradi- ja romanssimusiikin aarteiden parissa kahden maan huippuartistien tulkitsemina. 60-miehisen moskovalaisen Osipovan huippuorkesterin solisteina kuullaan Vesa-Matti Loiri, Maria Ylipää, Pentti Hietanen, Diandra ja Elena Putina. Lisäksi lavan valtaavat Venäjän tunnetuin estraditähti Mariinski-baritoni Vasily Gerello sekä Venäjän X-Factorista ja Popstarsista maineeseen ponnahtaneet Olesya Matakova sekä Valentin Knyazev. Viihdyttämässä mukana myös Ossipovan orkesterin oma solisti, lahjakas Darya Rubtsova sekä upea pietarilainen Barynja-tanssiryhmä. Koko komeuden juontaa huikean monipuolinen Mikko Leppilampi. Lue lisää konsertista Finlandia-talon sivuilta.

Majoitus Crowne Plaza Helsinki -hotellissa

STANDARD-HUONE ALK. 134 € / HUONE

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus 2 hengen huoneessa sekä herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö.

Konserttiliput

  • Permantolippu 51 €
  • Parvekelippu 45 €

Lippuvaraukset suoraan hotellista puhelimitse numerosta 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse osoitteesta helsinki.cph@restel.fi. Konserttilippujen varaukset ja maksuton peruutus viikko ennen konserttia.

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää Pinssejä, Plussa- tai IHG Rewards Club -pisteitä.

Kuva: Vuokko Salo