Yövy Crowne Plaza -hotellissa oopperaillan, konsertin tai tapahtuman yhteydessä ja rakenna kokonaisvaltainen elämys, jonka muistat pitkään.  

Mahtavien konserttielämysten rinnalla kannattaa satsata myös majoituksen laatuun. Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti lähellä suosittuja konsertti- ja tapahtumapaikkoja, kuten Kansallisooppera (katso myös valmiit Oopperapaketit), Musiikkitalo, Finlandia-talo, Hartwall Arena, Olympiastadion ja Jäähalli. 

Varmista mukava majoitus ja varaa huone ennakkoon jopa 20 % edullisemmin.

Saadaksesi 10–20 % ennakko-ostoalennuksen, varaa ja maksa hotelliyö viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista omalta varaussivustoltamme.

Standard-huone alk. 111 € / huone

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus 2 hengen huoneessa sekä herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö.

VARAA ENNAKKOTARJOUS TÄSTÄ »

Club-huone alk. 151 € / huone

Crowne Plaza Club huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Huoneissa King size -vuode ja runsas varustelu. Club-asiakkaille on käytössä oma Club Lounge.

VARAA ENNAKKOTARJOUS TÄSTÄ »

Junior Suite alk. 166 € / huone

Junior Suitet ovat tilavia n. 40 m2 huoneita. Huoneissa on King size -vuode sekä ylellinen varustelutaso. Club Loungen käyttö sisältyy hintaan.

VARAA ENNAKKOTARJOUS TÄSTÄ »

Kaikissa hotellihuoneissa on mm. huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki sekä amme. Hemmottele makuaisteja hotellin ravintoloissa Royal ravintoloiden tunnetulla ammattitaidolla.

Hinnat ovat alkaen-hintoja ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarjoushinta kerryttää IHG Rewards Club -pisteitä.

Ennakko-oston alennuksen suuruus vaihtelee ajankohdan mukaan 10–20 % välillä. Alennus lasketaan päivän hinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.