Crowne Opera! yhdistää ylellisen hotellimajoituksen unohtumattomaan elämykseen oopperan tai baletin parissa.

ELÄMYS KANSALLISOOPPERASSA JA MAJOITUS CROWNE PLAZASSA

Mahtavien ooppera- ja balettielämysten rinnalla kannattaa satsata myös majoituksen laatuun. Hotelli Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti Kansallisoopperan välittömässä läheisyydessä. Hotellipaketin hintaan sisältyy 1 yön majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö Forever Kuntoklubilla ja permantolippu Kansallisoopperaan.

OOPPERA- JA BALETTIPAKETIT ALKAEN

Standard-huonehinta
Alkaen 125 € /yö/henkilö 2 hengen huoneessa

Club-huonehinta 
Alkaen 141 € /yö/henkilö 2 hengen huoneessa

Varaukset hotellista helsinki.cph@restelhotels.fi tai puhelimitse 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

PÄIVÄ ESITYS  ALK. HINTA/HLÖ
La 7.4.
klo 19.30
Trubaduuri 149
Pe 13.4.
klo 19.00
Trubaduuri 151
La 14.4.
klo 14.00
Don Quijote 125
La 14.4.
klo 14.00
Cosi fan tutte 139
Pe 20.4.
klo 19.00
Don Quijote 129
Pe 20.4.
klo 19.00
Cosi fan tutte 143
La 21.4.
klo 14.00
Trubaduuri 149
Pe 27.4.
klo 19.00
Don Quijote 131
Pe 27.4.
klo 19.00
Cosi fan tutte 145
La 28.4.
klo 19.00
Trubaduuri 151
La 5.5.
klo 19.00
Les Nuits - Yölliset tunnit 143
La 12.5.
klo 19.00
Les Nuits - Yölliset tunnit 149
La 18.5.
klo 19.00
Les Nuits - Yölliset tunnit 157
La 19.5.
klo 14.00
Parsifal 165

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Katso lisätietoja näytöksistä ja ohjelmasta Kansallisoopperan sivuilta » 

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su). Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

KANSALLISOOPPERAN OHJELMISTOSSSA keväällä 2018

Kalevalanmaa alkaen 141 €/hlö

Kansallisoopperan ja -baletin yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden suursatsaus on järkälemäinen teos Suomen historiasta – ja tulevaisuudesta. Tarina ammentaa häpeilemättä tämän maan historian ja kulttuurin merkkipaaluista ja yhdistää rohkeasti eri taidemuotoja keskenään. Lopputuloksena on leikkisä, hullu ja koskettava teos, joka voi syntyä vain ulkopuolisen silmin. Tanskalaisen Kenneth Greven vuodesta 2008 alkanut kausi Kansallisbaletin taiteellisena johtajana päättyy vuonna 2018. Kalevalanmaa on yhtä aikaa kiitosvirsi, ylistyslaulu ja tukkapölly Suomen kansalle.

Madama Butterfly alkaen 149 €/hlö

Puccini vuodatti nuoren tytön rakkaudesta ja pettymyksestä kertovaan tragediaan koskettavinta musiikkiaan. Nyt teos saa uuden ja tyylikkään toteutuksen aidossa japanilaisessa hengessä. Jos pidät Puccinista – ja kuka ei pitäisi? – tämä esitys on pakko kuulla.

Giselle alkaen 141 €/hlö

Giselle on romantiikan ajan baletti. Sen ensimmäisen näytöksen tapahtumat sijoittuvat todelliseen maailmaan, ja toinen näytös puolestaan tapahtuu aavemaisessa metsässä, henkiolentojen valtakunnassa. Baletti kertoo romantiikalle tyypillisen rakkaustarinan, joka päättyy onnettomasti miehen petoksen takia. 

Trubaduuri alkaen 149 €/hlö

Azucena on siepannut toisen Lunan kreivin pojista ja aikonut surmata hänet, mutta onkin ottanut hänet kasvatikseen ja tappanut oman poikansa. Nyt valtakunnassa on sisällissota. Manrico ja Lunan kreivi ovat vihollisia eivätkä tiedä olevansa veljeksiä. Yhteistä heille on vain yksi asia: rakkaus kauniiseen Leonoraan. Sota johtaa väistämättömään tragediaan, jonka lopuksi kreivi teloituttaa Manricon. Silloin Azucena kertoo totuuden: kreivi on surmannut oman veljensä.

Don Quijote alkaen 125 €/hlö

Don Quijote on yksi klassisen baletin merkkiteoksista, joka vie katsojan lämpimään espanjalaiskylään, temperamenttisten ihmisten joukkoon. Kansallisbaletin upea visualisointi, teoksen taiturimaiset numerot ja hauskan vauhdikkaat juonenkäänteet vangitsevat katsojat kerta toisensa jälkeen – eikä ole ihme, että Don Quijotea esitetään aina loppuunmyydyille katsomoille!

Cosi fan tutte alkaen 139 €/hlö

Così fan tutte on todellista oopperakomediaa. Suosittu ja visuaalisesti erityisen näyttävä toteutus sijoittaa tapahtumat 1900-luvulle italialaiseen turistihotelliin. Don Alfonso väittää, että kaikki naiset pettävät, mutta Guglielmo ja Ferrando vakuuttavat, että ainakin heidän morsiamensa ovat uskollisia. Se pitää selvittää, joten miehet ovat lähtevinään matkalle, palaavat valeasuisina ja alkavat liehitellä toistensa morsiamia. Naisten uskollisuus näyttää horjuvan. Pääseekö palvelijatar Despinan esittämä notaari vihkimään uudet parit?

Les Nuits - Yölliset tunnit alkaen 143 €/hlö

Sensuelli sinfonia kahdeksalletoista tanssijalle. Baletin ja nykytanssin liikekieltä yhdistelevä Les Nuits on useista kuvaelmista koostuva kertomus aikuisille katsojille. Ranskalaisen koreografin Angelin Preljocajin teos syntyi juhlistamaan Marseillen kaupungin Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotta 2013.

Parsifal alkaen 165 €/hlö

Richard Wagnerin viimeisessä oopperassa uppoudutaan mysteereihin. Parsifal on enemmän kuin oopperaa, se on kuin matka toiseen todellisuuteen, sukellus syvälle myyttien maailmaan. Kuningas Amfortaksen voi parantaa vain tietämätön nuorukainen. Parsifal on sellainen, ja hänet lähetetään etsimään parannusta. Parsifal kasvaa kieltäymyksen ja itsetuntemuksen kautta vapahtajaksi, pelastaa kärsimykseen tuomitut ja nousee Graalin ritarikunnan kuninkaaksi.