Yhdistä lomaasi viihdettä ja kulttuuria. Crowne Plaza Entertain! yhdistää ylellisen hotellimajoituksen unohtumattomaan elämykseen teatterin, oopperan, baletin tai konsertin parissa.

ELÄMYS KANSALLISOOPPERASSA JA MAJOITUS CROWNE PLAZASSA

Mahtavien ooppera-, baletti- ja konserttielämysten rinnalla kannattaa satsata myös majoituksen osalta laatuun. Hotelli Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti Kansallisoopperan välittömässä läheisyydessä. Majoitushintaan sisältyy 1 yön majoitus 2 hengen huoneessa sekä herkullinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalin käyttö. Lisätiedot ja liput Kansallisoopperan esityksiin osoitteesta ooppera.fi.

Alkaen-hinnat konsertin yhteydessä

Standard-huone alkaen      
113 € / 1 henkilölle        
126 € / 2 henkilölle        

Club-huone alkaen    
144 € / 1 henkilölle
158 € / 2 henkilölle

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla viikonloppuisin (pe-su) 7.8.2016 asti. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 125–175 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Varaukset Crowne Plaza Helsinki 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).