Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi loistavan sijainnin sekä levähtämiseen laadukkaat puitteet. Varaa lomayö edulliseen kanta-asiakashintaan!

Lomayö Crowne Plaza Helsingissä on ylellisyyttä, hemmottelua ja hyvää palvelua. Kaikissa huoneissamme on muun muassa huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin ravintola Macu tarjoaa runsaan ja herkullisen buffet-aamiaisen, joka sisältyy lomayön hintoihin.

Crowne Plaza Lomayö

Standard-huone

Club-huone

alk. 108 € / 1 hh

alk. 144 € / 1 hh

alk. 122 € / 2 hh

alk. 158 € / 2 hh

Hinnat sisältävät

Varaa viikonloppu ennakkoon

Huomioi myös edulliset ennakko-ostohintamme ja varaa viikonlopun majoitus jopa -20% edullisemmin. Ennakko-ostohinnat vaihtelevat kysynnän mukaan tarjoten päivän hinnasta 10-20 % alennusta, kun varaat ja maksat viimeistään viisi päivää ennen saapumistasi.

VARAUKSET

VARAA TÄSTÄ »

Varaukset myös puhelimitse 09 2521 0000.

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kanta-asiakaskortilla 30 € / yö. 

Voit myös varata lapsille oman junnuhuoneen alk. 59 € / huone / yö. Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone. 

Hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.

Voit liittyä halutessasi IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta.