Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi loistavan sijainnin sekä levähtämiseen laadukkaat puitteet. Varaa lomayö edulliseen kanta-asiakashintaan!

Lomayö Crowne Plaza Helsingissä on ylellisyyttä, hemmottelua ja hyvää palvelua. Kaikissa huoneissamme on muun muassa huonekohtainen ilmastointi, tilaustyönä teetetty vuode, kylpytakki ja tossut sekä kylpyamme. Hotellin ravintola Macu tarjoaa runsaan ja herkullisen buffet-aamiaisen, joka sisältyy lomayön hintoihin.

Crowne Plaza Lomayö

Standard-huone

Club-huone

alk. 108 € / 1 hh

alk. 144 € / 1 hh

alk. 122 € / 2 hh

alk. 158 € / 2 hh

Hinnat sisältävät

Varaa viikonloppu ennakkoon

Huomioi myös edulliset ennakko-ostohintamme ja varaa viikonlopun majoitus jopa -20% edullisemmin. Ennakko-ostohinnat vaihtelevat kysynnän mukaan tarjoten päivän hinnasta 10-20 % alennusta, kun varaat ja maksat viimeistään viisi päivää ennen saapumistasi.

VARAUKSET

VARAA TÄSTÄ »

Varaukset puhelimitse 0200 48 101 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Lasten kanssa lomalle

Alle 14-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuode kanta-asiakaskortilla 30 € / yö. 

Voit myös varata lapsille oman junnuhuoneen alk. 59 € / huone / yö. Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone. 

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 120–175 € / yö. Voit liittyä halutessasi mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.