Hotelli Crowne Plaza Helsinki sijaitsee ihanteellisesti lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä. Hotelli tarjoaa luksustason palvelua ja mukavuutta laatua arvostavalle kaupunkilomalaiselle.

Crowne Discover!

lomayö alk.  122 € / 2 hh

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen 2 hengelle valitussa huoneluokassa, runsaan buffet-aamiaisen, saunan, uima-altaan ja kuntosalin käytön Forever Kuntoklubilla. Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

HUONEVARAUKSET

VARAA TÄSTä >>

Huonevaraukset myös puhelimitse 09 2521 0000.

Helsinki Card

Helsinki Cardin ostat vaivattomasti hotellista! Helsinki Card on kaupunkikortti, joka auttaa tekemään Helsingin vierailustasi ikimuistoisen elämyksen. Helsinki-kortin monipuolisesta valikoimasta voit valita juuri itseäsi kiinnostavat kohteet. Yksi kortti toimii matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskuponkina. Käytä hyväksesi myös kortin sisältämät muut rahanarvoiset edut esim. ravintoloissa ja konserteissa. Tarkemmat tiedot eduista löydät täältä

Voimassaoloaika Aikuiset

Lapset (7-16v)

1 päivä / 24 tuntia 46 € 23 €
2 päivää / 48 tuntia 56 € 28 €
3 päivää / 72 tuntia 66 € 33 €

Tämä kaikki sisältyy kortin hintaan

  • Ilmainen Sightseeing-kierros bussilla tai laivalla
  • Ilmainen rajoittamaton liikkuminen julkisilla liikennevälineillä sekä Suomenlinnan lautalla.
  • Ilmainen sisäänpääsy suurimpiin museoihin ja nähtävyyksiin.
  • Ilmainen Helsinki Card -opaskirja, jossa on kaupungin kartat sekä ohjeita ja vinkkejä.
  • Lukuisia alennuksia ravintoloihin, kauppoihin, kierroksille, saunaan ja konsertteihin.

Hinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ikäraja kuntosalille on 18 vuotta.

Voit liittyä halutessasi IHG Rewards Club -kanta-asiakasohjelmaan myös vastaanotossa. Liittyminen IHG Rewards Club -asiakkaaksi on maksutonta.