kesäloma 2017 – Varaa nyt ja säästä!

Ole kaukaa viisas, varaa kesäloma jo nyt ja säästä jopa 25 % majoituksen hinnasta. Vieraile kesällä Helsingin suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä ensiluokkainen palvelu takaavat miellyttävän vierailun kesäiseen pääkaupunkiin. 

Mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

  • varaa 17.4.–14.5. ja saat 25 % alennuksen
  • varaa 15.5.–31.5. ja saat 20 % alennuksen

Ennakkotarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017 Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Varaa nyt ja maksa vasta majoittuessasi!

Kesän ennakkohinnat
alk. 86 € / 1 hengen huone / yö
alk. 101 € / 2 hengen huone / yö

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

Lisämukavuutta kesälomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain oman varaussivustomme kautta PINS-, IHG Rewards Club- tai Plussa-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle.

Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.