varaa hiihtoloma ennakkoon ja säästä 20 %

Vieraile Helsingin suosikkikohteissa, tutustu runsaaseen kulttuuritarjontaan, shoppaile, syö ja nuku hyvin. Crowne Plazan hyvin varustellut ja viihtyisät huoneet sekä monipuolinen palvelu takaavat miellyttävän hiihtoloman talvisessa pääkaupungissa. Tervetuloa!

Ennakko-oston tarjoushinnat ovat voimassa 17.2.–12.3.2017 välisenä aikana. Varauksen voit tehdä vain alla olevien varauslinkkien kautta viimeistään 5 vuorokautta ennen saapumista. Varaus edellyttää täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Ennakko-ostohintojen 20 % prosentin alennus on laskettu päivän normaalista huonehinnasta.

Hiihtoloman majoitus Crowne Plaza -hotellissa
alk. 111 € / 2 hengen Standard-huone / yö

Varaa tästä »

Hinta sisältää

Lisämukavuutta hiihtolomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Varausehdot

Ennakko-ostotarjous on voimassa 17.2.–12.3.2017 välisenä aikana ja hinnat vaihtelevat hotelleittain ja ajankohdan mukaan. 20 % alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja huoneita on tarjolla rajallinen määrä. Ennakko-ostohinnat eivät ole käytettävissä yli 10 henkilön ryhmille.

Kaikki ennakkohinnalla tehdyt varaukset ovat lopullisia ja edellyttävät täyttä ennakkomaksua varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. Varausta ei voi muuttaa, kun se on vahvistettu. Varauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan varauksen ja tulopäivänä välillä kokonaissumman verran, riippumatta siitä, käytetäänkö varaus. Sinun on vahvistettava varausta tehdessäsi, että olet lukenut ennakko-osto-ohjelman ehdot ja säännöt sekä peruutusehdot. Ohjelman ehdot ja mukana olevat hotellit voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Kuva: © Visit Helsinki / Helsingin Markkinointi Oy