Helatorstaiviikon pyhät antavat loistavan syyn nauttia kaupunkilomasta Helsingissä. Varaa lomasi nyt ja säästät 25 % normaalista majoitushinnasta!

Crowne Plaza Helsinki tarjoaa lomaasi ripauksen luksusta. Nauti miellyttävästä hotellilomasta palkitussa hotellissa, lähellä kaupungin keskustaa Kansallisoopperan ja Töölönlahden välittömässä läheisyydessä.

Varaa kaupunkilomasi nyt majoitusajalle 19.–28.5., maksat vasta majoittuessasi. Tarjous on voimassa Plussa-, IHG Rewards Club- tai PINS-kortilla ja ravintola- ja hotelliostot kerryttävät kanta-asiakaspisteitä asiakastilillesi. Tarjoushintaiset varaukset tunnuksella HELALOMA.

Helatorstaiviikon majoitus Crowne Plaza -hotellissa
alk. 101 € / 2 hengen Standard-huone / yö

VARAA TÄSTÄ »

Hinta sisältää

Lisämukavuutta lomaan Crowne Plaza Club -huoneessa. Huoneessa muhkeat pyyhkeet ja laadukkaat kylpyhuonetuotteet, maksuton mineraalivesi ja suklaa sekä hyvin varusteltu minibaari. Lisäksi huoneen Turndown-palvelu pyydettäessä.

Alle 14-vuotiaat lapset ilman lisävuodetta veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa, lisävuode enintään 16-vuotiaalle alk. 30 €/yö. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 19.–28.5. väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa-, IHG Rewards Club- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella HELALOMA ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 135 € /yö. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.